spe kelik blanje cekedi$

11 February 2010

when times flies like bird~

0ho diam xdiam da masuk bln feb da 0wh
aku xtw ape jase yg aku da bwt kt negara,bangsa dan agame
semenjak aku cuti neyh

jasa kt parents...ade sket k0t
ha3...tp xm0 la ckp..malu

okay ES0K aku nak pi tolong teman mak aku wat assignment dye
mak aku nak g sekolah pra...ala yg mcm tadika 2
excited okay..nk tgk prangai budak2 kecik neyh

nnt aku story m0ly kt korang apa jadi kt pra sek0lah 2
di entri k0o yg seterusnye...



p/s: teringat zaman tadika dlu perangai cam ape tah....nanges2 kt pagar sk0la nk balik...last2 ayah aku tggal kan je aku kt pagar 2....cegu pun kutip aku bwk msk dalam...sdey weh...tp aku pasrah je...

2 comments:

-wafa- said...

syue! follow blog ak gak..hehe

syuhaida abul said...

ha2...w0key2