spe kelik blanje cekedi$

31 March 2010

sejarah "April Fo0l"....f0ol u with it....

hari nie agak2 bape hari bulan.....lari weyh tgk kalendar....h0yeah2 ari last bulan maccer0.....dulu mase zaman bebudak mmg di tggu2 weh tarikh nie...siap buat reminder kat nset..0kay tip0o...aku k0l0t xde nset time bebudak dulu..stat ade p0n f2..bkn cam bebudak sekarang 5 ta0n weyh nset da ade...bakpe k0 5 ta0n ade nset...k0l nenek je la k0t budak tue...

0kay staraight t0o da p0int..why i keep menti0n this date????why erk...it's bc0z t0m0rr0w is 1st of april ma...ada ape dgn 1 april...alah tipu la kl0 kate k0rang x tau...april f0ol da...ser0n0k kot kl0 nak kne2 kan org neyh...tp ser0n0k kah kl0 kte yg terkena....ha tu lu pikir sendiri la ye....ako0 kat sini nak tanye sket la kan...k0rang d0k cakap2 april f0ol tu....k0rang tau x ape kebenda nye tu...0kay onestly la aku cakap aku p0n x tau senanye ape bnd alah nye april f0ol....yg aku tau time nie s0n0k nak kenakan org je...


tbe2 je ari tue aku d0k usya2 satu buku neyh....rahsia april f0ol...tejakun sebentar tgk tjk....ha meh sini aku cite sket ape rahsianya....
.
.
.
.
bg aku cite pakai bahase aku la ye..kang bg skema2 x masuk plak ngan jiwa k0rang...sebenanya april f0ol yg bladi f0ol nie stat disambut mase kejatuhan kerajaan islam kat spany0l..spain weh...mase nie pendudk2 islam kat sepany0l tepaksa d0k meny0r0k dalam umah memasing..yg si askar2 kristian neyh x puas ati sbb semua org islam d0k meny0rok s0 agak ssh di0rang nk musnahkan org islam...s0 di0rang buat satu plan baek punya t0k hapuskan org islam...


si askar2 nie p0n ann0unce kat sume 0rg islam yg mereka b0leh kelua dgn selamat dri sepany0l dgn semua harta2 merekan dgn selamat guna kapal yg belabuh kat pelabuhan...org2 islam kat sepany0l mase tue pegi la check ade ke X kapal tue..tak0t kot2 dy0rang kne klent0ng ngan si askar2 neyh..n time tue tebukti yg kapal tu mmg ade..s0 dgn smgt bek0ba2 nye org islam sume d0k pakat2 packing barang sume nak g blayar ja0 dari sepany0l...malaysia mgkin..sape tau kan...

es0k nye (1 april ) lps siap packing sume brg org islam p0n gerak la pegi kat kapal tu...n tanpa di duga masa ni lah si 0rg2 kristian dye pegi baka semua rumah2 org islam yg da di k0s0ngkan..n lebey malang lg kapal2 yg sepatut d guna kan t0k belabuh p0n turut di bakar...mase nie la org2 kristian serang 0rg islam dgn mudah nye..abes dari moyang2 sampai la ke budak2 kecik x kire laki k pompuan semua abes di bunuh...n pristiwa bedarah nie di raikan dgn meriah nye ala2 birthday party paris hilt0n oleh org kristian..

kejayaan mereka nie jugak diraikan setiap tahun dkt seluruh dunia....dan tanpa kita sedar org islam yg jahil mengenai pekara nie p0n turut merai kannye...


 sedih bila tepikir balik


tu la cerita nye....ape ke f0ol bladi f0ol la aku pi maen bnd2 alah april f0ol neyh...s0 lps nie x payah la kte d0k seb0k2 nak m'ngena kan org bagai time 1 april neyh...

ak0o rindu semua ini~



heh ak0o rindu keadaan sebegini




pest2 je da tnjuk gamba buku...saje je ak0o nak kasi m0od study kat bk0gger2 yg bakal m'hadapi exam..heh2..waa ak0o rindu suasana nak exam kat 0stel...lg2 time spm..serius mcm2 perangai b0ley jmp..macam2 pesen blaja kte b0ley nmpak...belaja sampai tet0nggeng-t0nggeng p0n ade...tensen punye pasal...time tu mmg x saba r nak abes exam...da x sanggup nak ngadap buku lg....time tu da tebayang2  d0k melepak depan tb marath0n citer k0rea..masyuk weh....mase tu tuhan je yg tau betapa tepunye 0tak ak0o....study last minute la kate kan...yeah dat was my stail...wakaka...x reti den nak study awal2 neyh...da kate study last minute mmg kelam kab0t la wa cakap....sume subjek nak kne catch up...kl0 0tak ak0o macam bel0n ak0o rase da melet0p k0t....heh2

bi0
chem 
physic
add math
my killer subject...ceit...


dan akhirnye bejaya jugak ak0o dan membe2 k0o m'hadapi musim ketensenan nie.....h0yeah2 spm abes...nikmat x tekata... cuti 4 bulan lbey 0wh..mane x masyuk....tp skang da masuk 3 bulan aku cuti mmg serius ak0o cakap b0san weh~...ak0o da mule rindu nak melepak ngan membe2 kat 0stel...rindu meja study k0o yg serabut sepeti 0tak k0o...ahaaa...rindu semua itu.....

 bila nak stat study balik nie weh~


btw g0od luck pada semua yg nak m'hadapi musim ketensenan..heh2
yg tengah serab0t nk siap kan assignment tue chill2 0kay....ha3



k0rang may b jele0us tgk ak0o...tp ak0o lg jele0us tgk k0rang....





p/s : ???????????ZZZzzzzzzz


29 March 2010

baca dan renung2 kan la~

baca dan renung2 kan lah~



Bila seronok, aku cari.
...pasanganku
Bila sedih, aku cari....Mak
Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....Mak
Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....Emakku
Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....Mak
Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"
Selalu.. aku ingat pasanganku
Selalu.. Mak ingat kat aku
Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon Mak
Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk Emak
Renungkan:
"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja...
bolehkah kau kirim wang untuk Mak?
Mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".

Berderai air mata jika kita mendengarnya........

Tapi kalau Mak sudah tiada..........
MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....




Dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......
















p/s : syurga di bawah tapak kaki ibu...

LENKA~anything i'm n0t......

right n0w i'm in l0ve with lenka music...alm0st hear it 10 times a day..fuhh...
n0w i'm g0nna t0 share with u 0ne of her s0ng....u'll fall with it when u hear it f0r the first time...
that's happen t0 me...




ANYTHING I'M N0T~
 
 
I will never be, I will never be tall, no
And I will never be, never ever be sure of it all
Oh, why is the world so cruel to me
When all, all I ever want to be is anything I'm not

Gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not
I'm not

I will never be, I will never be you, no
I will always be, I will always be me, that I know
But oh, even though I'm happy being me
I want to get away from all this harsh reality, oh

Gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not

Yeah, gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not
Anything I'm not
Oh, anything I'm not

Gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not

Yeah, gimme a break, a little escape
I am so tired of being me
I wanna be free, I wanna be new and different
Anything I'm not
Anything I'm not
Anything I'm not
Anything I'm not
Anything I'm not



laziest entry by me....just c0py n paste it...
want it m0re real.....click here
 
 
 lenka...ausie girls.....
 
 
 
 
 
 
 
 
p/s : h0pe didi benami will sing it.....kekke

28 March 2010

26/3 ade ape????sape tau....

neyh peristiwa 26/3 tapi baru tehegeh2 nak cerita...apa kes!!!!



h0yeah2....all of sudden rase nak mel0mpat sekuat hati
kalau b0ley bagi tejunam sampai undergr0und...hamek k0..

tapi kenapa.....
sbb tadi tgk kalendar kuda n baru perasan hari nie 26/3....
nak tau ade ape.....ak0o ade test w0ooooo....keke...
bkn test pki pen bagai....test ak0o nie hanye lah memerlukan skill menguli tep0ng....
pandai k0 uli lul0s la k0...
pandai k0 main minyak lagi cerah la pluang k0....ahaaaa
nie lg satu skill....skill ayat mengayat....wakaka...
nie kl0 ade mmg k0mpem2 anugerah dekan terus la....



tapi dalam byk2 skill tue satu p0n aku xde...ape kejadahnye...
s0 mmg pegi buat test dengan pasrah smbil k0rek2 tabung carik duit prepare t0k ulag test....
skali ulang hamek k0 baya 150...mmg mencekik punya manusia...
bkn pakai ketas bagai p0n...agak2 la kl0 nak srh baya....
agak2 ak0o kne ulang ke x??dgn tarak skill nye.....


dari pukul 2.30 aku menunggu nak amek test....
k0rang tau pukul bape ak0o dapat.....
.
.
.
.
.
.

6.30 weyh....mmg buat ati aku panas....
meleleh je la tgk 0rg buat..ak0o d0k je la  menunggu sampai turn ak0o...
dan akhirnye berkat kesabaran ak0o menunggu...
.
.
.
.
.
sebel0m tue meh bagi feel sket...
http://emo.huhiho.com

ak0o lul0s weyh
h0yeah2....
dapat dekan siap....tip0...hahhaha


selamat k0 duit x melayang....ahaaa
agak2 ak0o test ape pakai duit bagai neyh....tggu bejam2 baru sampai turn?????

.
.
.
.
.
.
.
test keta la...heh2....













p/s : cik ann=cik sem0t saye suda......anda bila lagi????wakakak....




27 March 2010

jawab tag cik sem0t=ann annastasia.....keke

hupdate bl0g utk melunaskan janji k0o pada cik ann annastasia utk menjawab tag herge pada beliau..ngeh2...
jika tidak beliau akan menyerang saye...........
mari sini cik ann..lai2...ahaaaa

ready
.
.
.
1-siapakah diri anda di rumah?
 anak cik abul dan cik r0s...adek pada se0rang brader sengal dan kakak meetali pada 3 0rg adek..al0l0...suda 3 bulan menjadi penanam angg0r bejaye yg diiktirap 0leh FAMA... sedang p0kai kerana semua angg0r berulat jadi telah direject 0leh cik pasar... rajin meng0n9...keke...tapi  malas memasak...selalu berangan utk tekun belajar memasak seperti tekunnya  m'0n9 setiap hari...acece...




2- siapakah diri anda di samping rakan?
happening...ehehhee...mulut x b0ley diam bila betem0o mereka....kali petama kenal may b akan di anggap s0mb0ng..tapi dua kali kenal suda b0ley di anggap bec0k...x peramah tapi ramah...apekah???se0rang yg giler2 dan tidak memakai sepek mate bingkai tebal seperti budak nerd...perangai baek dan muslimah b0ley betukar serta merta bila besame membe..al0l0..muslimah la sangat...


3- 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
wah mane cukup 5...b0ley bagi sep0l0h...ahaaa
*mahu masuk c0ntest saye ingin jadi jutawan p0wer r0ot...heh2

*mahu menang itu c0ntest...1 juta 0ooo kal0 menang....

*kal0 dapat satu juta nak sh0ping selatus libu satu ta0n...jadi duit 1 juta b0ley c0ver utk sh0ping sep0l0 ta0n....lepas tu mas0k lagi dan mng lagi dan sh0ping lagi...wakaka
sgt tidak bewawasan...i wish it....*sambil g0s0k2 tek0 harap2 b0ley klua jin utk bantu saye sampai mng satu juta,...heh2

*mahu study bebijak sehingga b0ley kerje besa dengan gaji lima angka...i h0pe n strive f0r it..
jadi b0ley buat cik abul dan cik r0s bangga..h0yeah2....

*dapat lahirkan anak yg bijak seperti einstein..walaweh...apekah????hahahahha

nak tulis lagi tapi cik ann kate lima saje..jadi tidak buat lebey dari lima..sgt m'dengar arahan..b0ley jadi pekerja kesayangan bila kerje nnt....ahahaaaa 


4-siapakah nama pasangan anda?
masih muda jadi tiada pasangan......N0 MONEY NO MAN la....heh2....






s0klan seterusnye sume bekaitan dengan pasangan ...jadi x buat kerana tiada pasangan....wakakak...saye single suka makan pringles n like t0o mingles with every0ne..s0 c0me here mingle2 with me...h0yeah2....








TAG herge pada 10 0rg rakan anda......


sapekah yg betuah????????





semua p0llower dijemp0t utk menjawab tag ini...jika anda rajin sila jawab...jika malas sila bentang tikar di pantai dan mari kita bepiknik....h0yeah2....

25 March 2010

bila layu t0l0ng siram...bila segar t0l0ng lawat~..bila mati harap simpan dalam hati..

ako0 sayang 0rg yg sayang ak0o..kl0 ko da x sayang ak0o p0n ak0o tetap akan sayang k0..aku neyh bukan jenis cepat lupe kawan..skali k0 da duduk dalam ati ak0o..sampai ble2 ak0o x bagi k0 bangun..bia kaki k0 kebas duduk dalam ati ak0o..janji k0 x tggal kan aku...



tapi skarang ak0o risau...ak0o tak0t k0 b0san duduk dalam ati aku...sbb duet ak0o x banyak nak buat smimp0ol dalam tue...tapi yg pasti dalam ati ak0o ade satu taman-banyak bunge yg mmg ak0o buat khas t0k org2 yang aku sayang...
tapi ak0o mnx maap hari tue taman bunge dalam ati ak0o tutup sekejap sbb bunge sume layu...
ak0o xde m0od nak siram..aku tau ak0o b0ng0s..ikut sgt prasaan..
naseb baek k0rang x lari pegi taman laen...n k0rang t0l0ng ak0o siram bunge2 tue sume smpi segar..
tenks semua...sbb sudi buang mase menyegarkan balik bunge dalam ati ak0o...


mulai hari nie ak0o janji ak0o akan siram bunge tue hari2...
ak0o nak semua 0rg yang ak0o sayang happy duduk dalam ati ak0o..
ak0o x kan bia k0rang keb0sanan...
ak0o harap k0rang x lari pegi taman laen..



k0rang la baja ak0o..air ak0o...
ak0o tak0t bile k0rang pegi bunga ak0o layu balik...
nnt bile k0rang da jmp taman laen ak0o harap k0rang x lupe taman bunge ak0o...

jangan lupe taman nie bile da jmp taman laen




l0ts 0f l0ve by cik kengge








p/s : hari nie ati ak0o bunge2...knp????





 

sape kaki c0mel aka pendek sila bace.....heh2

weh sume pakat belari2 neyh ak0o tgk..ak0o jer tekedek2 lagi...cungap weh...xde enegy..heh..ape jamu k0rang makan haa...bak mai habaq kat ceq sket...wahhh...speaking uthagha..mlat0p la...b0ley ng0rat farid kamil r cani...dapat tgk v3 pree sambil mlantak p0pc0rn h0ney...al0l0...bez2...


heh k0rang jgn k0mpius..ak0o bukan masuk marath0n okay nak lari2 neyh...merentas desa ja0 skali la...x suke 0kay...lari2 neyh...sbb tu badan mcm kne pam...haih...0kayh straight t0 da p0int....ak0o sdg berbicara tentang bl0gger2 yg belari2 m'hupdate bel0g mereka...ak0o pulak hanya mampu memandang sinis...heh..ak0o neyh la yg tekedek2 lagi...kaki pendek..w0 w0...sensitip...ha3..


hah2 sebab ak0o neyh x berape nak galah..xm0 cakap pendek..gahaha..ak0o nak bg tips nak cepat tinggi...
sape yg da setinggi galah tue..petik klape p0n jengket jer xpe la kl0 x bace..heh2..kl0 nak bace p0n okay gak..hah2..yg  kaki c0mel2 tuh..nak bkk p0n fridge part sej0k bek0 tu p0n pki tangga anda mmg wajib bace..hu2...

ready
.
.
.
.
sila pki sepek mate jika rab0n
.
.
.
petama
:
sila makan kacang panjang sambil berangan2 kaki anda akan panjang seperti mereka
sape benci makan say0r...lantak la..pendek la k0rang sampai bebile
.
.
.
.
.
tedua *rase macam baby plak tbe2..gahahah
.
.
sila jauhi kacang b0t0l...kerana nnt anda akan digelar kaki b0t0l..heh2
eh pak cik dining 0stel aku dlu slalu bg ulam neyh 0wh..heh..macam kat 0ld foks plak ade ulam2...
sape degil nak makan jugak..du0plopat jam ngunyah kacang b0t0l je..
ha amek neyh...jadi cam neyh..
.
eh kewl jugak kan cam neyh..
.
.
.
ketiga
.
.
.
sila mel0mpat2 seperti budak rebena m'gunakan tali ineyh serat0smpatpl0pat kali seminit sehari
sape yg buat sekali seta0n seperti saye tggu la sampai bejangg0t
k0rang x kan tinggi punyeh..heh2
.
.
.
heh penat la...tarik napas jap...haih..haih...
okayh...cergas kembali..menaip mmg b0ley menguruskan..*xde kne mengena
.
.
.
ke-4
.
.
.
menyayi lagu mel0mpat sampai ke bintang sambil berenang..c0ol okay...berenang sambil menyayi
ape igt skipping jer b0ley tinggi..swimming juga b0ley...
kl0 pendek abes k0 tenggelam...smimp00l dalam 0ooo...
.
.
.
.
.
yg terakhir.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 sila ambil air semayang sekarang juga
.
.
.
.
.
.
.
.
dah amek wudhu tu ape lagi..x kan nak g g0reng pisang k0t...
semayang lah...
doa bebanyak mnx kat ALLAH supaya tulang jadi sehat..moga cepat tinggi
sesungguhnye dia maha mendengar
aminnn
.
.
TAMAT MAMAT....



yeah lepas nie kompem bereb0t2 sume nak apply jadi steward , stewardess...kaki pjg la kate kan...jage2 k0 air asia..hah2...hurey2 lps neyh b0leyh hupdate bl0g seperti belari2 baby anak...blagak neyh..kaki da panjang seinci...heh2...














p/s : sape yg x tinggi2 walaup0n k0rang da mel0mpat lapanpl0lapan ribu kali sila bejumpa d0kte cinte tulang...mungkin anda diserang sawan oste0p0r0sis....heh2,,,



24 March 2010

Kl0 dapat anak begitu mmg patut dijual~heh....

 weh rase nak cubit2 pipi dye.....cumil je bugil2 macam sutun




Di pagi hari yang nyaman,dua orang sudah lanjut usianya duduk berehat-rehat. Pak Abu dan Pak Majid namanya. Yang Pak Abu membaca surat khabar manakala Pak Majid hanya duduk termenung jauh sambil hisap rokok daun.


Pak Abu:  Majid, engkau tengoklah berita hari ini. Ada orang sanggup jual anaknya.

Pak Majid:  Hmmmmm. Jawab Pak Majib macam acuh tak acuh je.

Pak Abu:  Kot pun terdesak nak duit janganlah jual anak. Banyak lagi cara nak dapat duit. Kerja kat pam    minyak ke, jual kacang putih ke, jual surat khabar ke. Betul tak Majid...?

Pak Majid: Hmmmmmmm... Sambil mengembus asap rokok daunnya keluar melalui hidungnya...

Pak Abu:  Kau ni kenapa Majid? Takkan berita ini kau tak ambil peduli ke? Ini melibatkan kemanusiaan tahu. Binatang pun tahu nak jaga anaknya.

Pak Majid:  Hmmmm....Nilah aku nak bagitau engkau. Kalaulah aku masa muda-muda dulu..Aku jual je anak-anakku tu..

Pak Abu:  Hah??? Engkau biar betul Majid!

Pak Majid:  Hoii.. Engkau sedar tak sekarang ni berada di mana? Sedarlah Abu....Kita sekarang di RUMAH ORANG TUA. Kalaulah aku tahu perangai anak-anak aku tu macam nilah, dah lama dah aku jual budak-budak tu!




haih patutla skang nie belambak2 org buang baby.....ceh..xde akal bet0l org begitu...bengang hari2 tgk paper kes 0rg buang baby..da la sume c0mel2..heh....tapi kl0 jadi cam cite kat atas nie mmg patut semelih anak tu buat gulai....wakaka....







p/s : aku geram ngan s0rang baby skang nie....suke muncung dye...rase nak c0lik je....ecah i heart y0u....

23 March 2010

when brain cann0t functi0n well it'll be like this......heh...

sed0t habuk pakai vacum
assalamualaikum
dic0lik dari crite bujang sepah..wakaka...


mulakan hari anda dengan senyuman selebar yg mampu
<<<*_*>>>
cak....epi x macam nie...ha3


semenjak tiga menjak nie enegy k0o utk bebl0ging semakin lemah...bateri da lame x cas...umah black0ut xley cas bateri..nak beli xde duit...isk2...sadis sgguh...sape yg denga sila blanje saye skarang...ahaa...


wah2 sape b0ley bagi ak0o duit mcm nie....



id0p skarang nie kalau xde duit mmg parah la...teberak la k0 tepi l0ngkang kalau xde duit...nak masuk t0ilet p0n cas tigap0sen..macam harem je...kal0 masuk besih xpe la..sej0k sket ati..nie tak same jgk k0toq nye...tisu besepah2..gelii 0wh..kalau ak0o p0lis da lme aku saman k0...ahaa..sbb tu ak0o xm0 jadi polis, aku kejam sket..sket je okay..tandas k0toq p0n aku nak saman...


http://emo.huhiho.com
c0mey nye p0lis kalau cam nie...ahaaa



mmg cabaran la id0p skarang nie......sume sana sini situ duit! duit! duit!...tp besyukur la sbb kat malaysia neyh ak0o xpena denga lagi org m'sia mati kebuluran...mati kegemukan banyak la..ahaa..tu la beruntungnya d0k m'sia nie..wah tbe2 p0m0te m'sia mcm ade mamat k0rea bace bl0g k0...ceit...tapi dalam gawat2 nie rest0ran2 sentiasa full jugak duapl0mpat jam....lg2 kedai maple..t0ksah cite la...ape k0 bubuh dalam kari k0 ha mamak buat 0rg ketagih..ceit la k0 mamak...


dulu slalu denga cite b0d0...0rg cakap mamak kacau kari pakai selipa cap jep0n...puhh sentap weh denga...mmg geli r bila denga..rase nak b0ikot mamak je time tuh...tp bile pikir balik ape kejadahnye mamak tu kacau pakai slipa..kedai send0k tebak0 ke???..rpe2 nye aku yg sengal pegi pecaye..budus...x payah cakap la kan k0rang p0n tau kan...bl0gger2 kan semua bebijak...aminn...ahaaa...

http://emo.huhiho.com
ceret beret lepas makan kari mamak...ceh

hee apsal cita pasal mamak neyh......0tak aku skarang nie mmg jenis on off...sbb tu nak bebl0ging p0n x smgt..idea kering meh...xde idea...ak0o mmg tabik la dekat bl0gger2 yg hupdate bl0g sampai lapanpul0lapan kali sehari tu...kalah adi putra 0wh otak k0rang..ade j bnd korang nak cite...kalah mak j0yah..ahaa...



salah s0rang bl0gger yg ak0o tabik ade la beliau

weh duapl0mpat jam dia hupdate bl0g.....beliau mmg pemes la...heh...
ben sedekah idea k0 kat aku sket...ahaaaa






p/s: entri tiada tujuan...ahaaaa...



22 March 2010

juara bintang p0pular 2010 telah terb0ngkar~siapa yg harus dipersalahkan...



wah entri nie mmg bikin panas....lg panas k0t dari cuaca skarang nie....
pagi2 lagi bukak bl0g suda dapat satu berita panas..

s0 kepada peminat2 cik siti nurhaliza kita 0 abang lu pikir la sendiri maap bebanyak ye
taun nie takhta mereka telah dirampas oleh se0rang pendatang tanpa izin baru
jeng je jeng...suspen la tu...ha3.....
ini dia....
 
 
 
 
 
cik kengge

ha sape nie...nak tau sila klik...al0l0


 
 
 
 
cik kengge telah menerima sebuah tr0fi emas lapanpul0lapan karat
yg kalau baling kat kepala 0rang belom tentu tr0fi nie yg pecah..tp kepala 0rang yg pecah...ahaaaa
s0 mari kita nikmati tr0fi ini besama2...




tr0fi nie telah disumbangkan 0leh se0rang dermawan
beliau pemalu org nye...nak kenal beliau secara dekat...tekan sini

 
 
 
 
terima kasih kepada semua yg meny0k0ng cik kengge...
nnt cik kengge blanje cekedis durian s0rang sebungkus ye....
he~










 
 
 
 
 
p/s: ya amp0n kepada fans2 cik siti dan abg nabil.....ha3..nnt sampaikan salam saya pada mereka...saya hanya menyampaikan berita terkini






21 March 2010

0rang duduk dalam utan p0n tau bnd alah nie~

hai semua...saje nak testing2..bez k0t benda alah
LiveTyping.com


sape yg rase beminat sila pegi  sini . n sape yg jakun sila jakun besame2 saye...ha3...

YANG PERGI XKAN KEMBALI~ tapi yg ade nie sila hargai diri anda selagi anda masih b0ley mengeluarkan hembusan nafas...

he~lame gle menyepi dari dunia merepek neyh...sekarang suda kembali...hai.............


tapi nak mulakan p0st baru nie dengan satu berita tergempar....


Penyanyi Ment0r yanie telah dijemput m'adap ilahi


 yanie besame didi...
alamak gamba blurr..mahu lebih jelas klik sini




dan sape yang masih lagi samar2 ayam x tau sape lah yanie nie...dia merupakan se0rang anak didik kepada penyayi supran0 yg berbibir ala2 angelina j0lie....ning baizura..dia jugak penah beduet dgn ning dan niki utk lagu ????..g00gle sendiri..ha3...0tak aku x nak bagi kejesama..tbe2 plak blank tajuk lagu...


aku dapat berita nie p0n dari se0rang bl0gger...nak tau lebey lanjut pegi dekat bl0g beliau...tekan sini 
al-fatihah utk arwah...aminn...








p/s : malam nie nak pegi cari idea....nak pegi betapa dekat gua kelam..arap2 kelawar dapat membantu...ha3

17 March 2010

rase nak rendam kepala dalam baldi~sentap weh.....



 kecewa weh.....




 what u feel when s0meones u close cheating 0n u???what will u d0...kill them , kick 0n their ass  0 juz let they g0 n f0give them????what will u d0.....arghhh..okay2..if me i'll f0give them n try t0 think positive may b they g0t da g0od reas0n f0r it....kind 0f me...ceh perasan atau perasaan...ahahhah...

jadi sape yg agak2 mcm rapat dgn aku, ngaku aku nie bez buddy la , n s0 on...aku xkesa k0rang nak tipu aku...sbb akhirnya sepandai2 k0 menipu akhirnya akan kant0i juga...sbb sekali anda menipu anda akan terus menipu..x caye..cbe buat...c0ntoh~

 j0yah tipu membe dye kate bapak dye t0key cend0l
kaye gile..ade mesen kisar cend0l duapul0lapan bijik..amek k0..mmg kaye la sgt...
sdg kan bapak bapak j0yah sebenanya t0key gegula hacks...seket0l sep0sen..da naek harge...
skali 0ne day membe dye tringin nak rase cend0l ajaib bapak j0yah....
s0 ape j0yah nak cakap..xkan nak lari balik rumah n then paksa2 bapak dye bkk kedai cend0l
kang x pasal2 heart attack la pulak org tue tu
s0 with0ut hasitating j0yah dgn selambe dek nye cakap
s0ri la kedai bapak aku r0b0h semalam...ade rempit shi0t langgar...gle rapuh la kedai k0..ha2
s0 see2 da dua kali dye tepakse menipu...n s0 on la kan...paham2 sndri la kan



tgk baek punya c0ntoh..ha2...aku yakin korang mesti pena kne cam nie...kl0 xpena mmg k0rang terbaek r..kawan ngan org baek2 je..0nest2 sumenye...ape k0rang nak buat kl0 korang kne mcm nie....ha!!!..what2..answer me pliz..lg2 kl0 org yg buat tu membe k0..terbaek r...aku da rase da...s0 mmg sentap la pest2 dapat tau...tp ble pikir balik may b dye ade reas0n terbaek punya utk dye buat mcm tu...s0 i juz let it g0... malas nak pnjang2 kan cite....baek kan ak0o....hahahhh...tp kl0 skali dye buat mcm tu mmg ssh la aku nak pecaya kat dye laen kali...c0z s0oner 0 later aku gerenti dye akan buat lagi...tp insyallah aku xkan buang dye dari list fb aku..al0l0...ak0o syg membe2 fb k0o....geng blogger2 ku juga....hiks...al0l0


saye nie bukan lah baek sgt utk m'beri nasehat...tp anggap la ini mcm satu teguran yg lahir dri ati yg ikhlas dan murni bak c0lgate kayu sugi....buat yg mcm tersuka dgn perangai mereka yg xsuda2 menip0 tu hentikan la...xde gunanya menip0 sbb akhirnya org akan tau jugak...igt la dunia nie bulat nyah 0ii...s0 pusing2 akan jmp gak org tu...mmg xb0ley lari la...s0 dri k0rang tepaksa id0p dalam kepura-puraan baek xpayah..juz be ur self la...xpayah nak jadi org laen...0kay....


maap la entri kali nie agak hampeh...sbb jiwa tgh kacau.....kacau d0d0l bez kot time neyh..apakah??..mmg lately entri sume m0de2 hampeh je..s0ri ye sume..i'm n0t in g0od condition...h0pe i'll be okay ..yeah life must g0 on....apa2 yg tejadi pasti ade hikmahnya...buat sape yg agak2 terase ble bace entri nie xkesa la pena jadi kat k0rang k 0 korang pena buat kat 0rang ke...s0ri la ye..mmg xde niat nak m'aib kan sesiapa...tp arap dapat berubah jd yg lbey baek kay.....nasehat utk diri aku juga....ermmmmm..al0l0


kl0 dapat nie mmg heaven la..sej0k sket ati...sape nak blanje aiii....he2






p/s: btw ak0o kompius la...skang raye ke..sbb k0dok ij0 wish selamat hari raye kat aku..ha2...tp bez gak kl0 raye...tringin nak makan s0to..hik2...begedil dua bijik brader...al0l0








16 March 2010

EH MANE K0 MENGHILANG~

tgk tajuk entri p0n da tercaps l0ck...s0 nie mmg entri panas la....aku xtau la bg k0rang panas k tak tp bg aku mmg panas weh....u make me h0t..auwww..ha3...

da lame okay aku x jengah jeng0k tinjau bl0g batu aku nie...bz sdikit n jiwa tgh kacau...ay0k2...ha2..sape buat neyh...tadi g bukak page gengblogger dengan niat tulus ikhlas suci murni bak pencuci muka shurah nak g jeng0k2 kawan2 blogger kat sane...igt nak chat la sbb da lme x lepak sane....


semanagt2 nak bkk page gb skali k0rang tau apa jadi...aku xjmp weh tmpat nak chat...da xde...k aku yg rabun...xtaw la...s0 mmg seriau la..igt ade hantu2 kt gb telan tmpat chat tu...mne pegi k0....k aku yg ketinggalan x tau la..may b k0ng da ltk tmpat laen k0t...s0 sesape yg tau sila beritahu cepat....ahaaaa..cepatttttttt...




p/s: mne k0...jiwa betambah kac0 la cam nie...aisyh...

14 March 2010

0tak sangat berat~.......s0 jalan tunduk2 je.....

minggu nie m0de bekab0ng
s0 otak mmg sangat berat
n ak0o tgh berusaha besenam supaya jadi sedikit ringan

s0 minggu nie may b xde entri...ahaaa
yg k0 tulis nie ape....


okay bubye sume....eh2 btw sape yg wish congratz
xkire kat mne saje
yg ak0o mcm lpe nak ckp thanx
sbb 0tak xb0ley pikir sgt skang nie..die mengade sket
skang nie ak0o nak ucap 

thanx bangat....

wala0pon result x m'banggekan sangat
tp ade jugak yg wish c0ngratz...uhuhu..terharu
ade jugak yg sayang, take care pemurah kedit nak wish
buat yg call bejam2 semate2 nak wish tu lg la aku terharu
k0rang mmg bez...ak0o xkan lpe kan... 




p/s: buat yg bejaya dgn cemerlangnye tahniah.......hik2... 

11 March 2010

SPM~ aisyh..........

mmg sebagai manusia kite xpena puas dengan ape yg kite dapat
same la macam aku..mcm ape yg terjadi hari nie
kl0 aku cakap sumpah la k0rang menyampah gle nak bace
tp serius aku frust neyh....


ak0o hanye dapat 8a 4b f0r my spm....xm'capai taget k0o
tapi bila cakap ngan sume org sumpah sume cakap
weh okay la tu...besyukur la
p0wer la tu...
hebak m0o...


tp dalam ati nie tuhan saje yg tahu...tak tau la nak cakap ape
nak kate hepi..x jugak...
sdey n0nggeng2 p0n xjugak....
tp ak0o sedikit frust.....arghhh...

tp nak buat mcm mne kan da xde rezki....
itu je yg mmpu aku dapat...
alhamdulillah...

k0mpius weh skarang nie....
ape yg ak0o nak buat lps nie
nak mnx smbg study mne...
meraban aku weh....



gle la aku sedang k0mpius................



p/s: weh mne aku nak blaja lps nie dgn result macam harem nie...adesss....w0aaaa

09 March 2010

Tips2 nak hilangkan gementar aka cuak

br0ther nie tgh gementar nak akad nikah..al0l0..ha2
s0ri ye pacek tepemes kan kam0o..encek g0ogle yg bg gamba neyh...




hei2 kam0o semua penah rase gementar aka cuak x....xkire la gementar nak auditi0n af ke, nak ng0rat awek ke, 0 macam br0ther kat atas nie..al0l0 atau kal0 skema sket gementar nak masuk dewan exam...waa tak0t2 buku xbace lagi.....padan muka xdapek nak n0long.....ha3


tapi skang neyh kl0 cakap pasal gementar mesti budak2 sweet 18 terase punye....kl0 br0ther2 yg nak nikah c0ti sek0lah nie lek2 dulu..lambat lagi..ha2...sebut je ari kamis sume terab0r deg0pan jantung...ahaa...kenapa ye...kl0 tnye bdk2 s0ur 18 kompem dy0rang tau kenapa....k0rang juga boley tanye ak0o..kerana ak0o muda lagi..ekeke..sweet 18 katekan..ahaa...


nie kat sini ak0o nak bagi tips sket mcm mne nak hilangkan perasaan cuak x tentu hala k0rang itu~

1-pergi mas0k bilik dan mengadap cermin bes0 korang tu dan kate...."hey MALAYSIA BOLEY LA"....ak0o warganegara mesti ak0o juga b0ley..al0l0...sambil tu kembangkan id0ng ala2 megan f0x sket..supaya anda lbey kompiden...

2-besantai.ye pegi besantai sambil m'hirup cend0l maple....jgn terlampau memikirkan kecuakan anda...kerana ia akhirnye akan hilang juga apabila tiba masenye...bak kate rempit"relax2 suda br0ther"....

3-bayangkan anda sedang bermaen salji di pergunungan alps...bayangkan sehingga 0tak anda beku kesejukan...kl0 otak anda beku perasaan cuak anda juga serta merta akan hilang...kl0 ssh2 sgt letak j kepala dalam fridge t0shiba ibu anda....try nie..bez gle...kalah men salji kat k0rea..al0l0

4-yakin bahawa anda akan berjaya....ye saya tidak akan gagal kerana saya sudah berusaha...pedulikan kate2 manusia yg slalu nak meruntuhkan keyakinan anda...pigi dahhh...

5-jangan mem0hon maaf..kl0 awal2 anda suda memohon maaf itu menunjukkan anda rase yg anda akan gagal...jgn biarkan perasaan itu menyelubungi anda...tp slps segala2 nye selesai kl0 anda mmg patut minta maaf sila minta maaf pada 0rg yg berkenaan...jgn tggu raye plak..kang kne plangkung skali...



masih gementar lagi???...kl0 x hilang jugak sila rendam kepala anda di dalam baldi .....lps tu mengucap banyak2....ahaaa....ini saje tips saye utk hari nie..selamat menc0ba bagi yg beminat..eh2 lagi satu hari la....da xsaba sgt da nie.....adi0s...


see2..kl0 dye b0ley bejaya kenapa tidak anda...
"MALAYSIA B0LEY"...AK0O PON BOLEY...YEAH




p/s: jgn lpe k0ngsi berita gembira nnt..al0l0...

“Kenapa saya suka menulis blog?”

wa pest time neyh nak j0in c0ntest semenjak jadi bl0gger .....c0ntest nie mudah je..xssh mne p0n...saje nak m'hilangkan b0san ngan gementar sementara nak tggu result kamis neyh..nak relax2 kan otak..al0l0...c0ntest nie juz memerlukan kte utk m'jawab s0alan d atas "kenapa saya suka menulis bl0g?".....




 


kenapa ye ak0o suka menulis bl0g???????


1-sebab nak asah 0tak nie xm0 kasi karat..sbb da lme sgt c0ti tggu result..kang 0tak karat ssh plak nak sambung blaja balik...ekeke


2-da t'addicted dgn bl0gger 0tai sekalian....asek bl0gwalking blog orang je...nak juga rase mcm mne 0rg blogwalking bl0g kita...elele..ha2


3-nak rse mcm mne perasaan budak2 AF yg slame nie di kritik.....ak0o kne kritik kat c0ment p0n okay la....sbb um0 xcuk0p lg nak msk af...al0l0....tp xm0 pedas2 sbb i xtahan pedas...ha3


4-nak tambah pendapatan...ha2..k0mpol duet awal2 nnt nak kawen sng....*lme lg seh...ha3


5-nak tambah kenalan....sbb mak slalu pesan kawan bia beribu musuh satu p0n jangan...alala....

6-n lastly sbb nak hilangkan b0san..asek layan faceb0ok je....ade bl0g neyh boley cite pnjang2 sket2...memandang kan ak0o nie spesis b0nt0t ayam yg kl0 da cakap xm0 benti s0 rsenye bl0g sgt seswai...kl0 kat faceb0ok xkan nak balas komen b'jela2 plak kan...adi0s...




  
nie pic saye..alamak saye xde gamba sdg b'blogging la..nie p0n okay la....
i'm da blue 0ne...baju wane oren taik ayam itu abaikan okay... 


kepada sesiapa rase beminat nak j0in contest neyh bley pegi kat link d bawah





p/s: mari j0in contest nie....hilangkan kesengalan di 0tak buat sementara waktu....adesss

08 March 2010

hey kl0 dapat MCD p0n ak0o xlalu


 
eh tapi kl0 org blanje i nak..ha2




just tw0 more days my life will change 360 degree...alorh...

skarang ak0o da mula merasa bahangnye..abc jagung lebey p0n xboley nak hilangkan bahang kepanasan ako neyh...

mse first2 dapat taw dlu xde la se cuak begini..

http://emo.huhiho.com
maseh lagi b0ley mer0nggeng2 x hengat d0nia

http://emo.huhiho.com
b0ley lg makan dgn lahapnye tp s0pan..al0l0
tp skarang...........
http://emo.huhiho.com
nak g0s0k gigi p0n macam xde m0od...asek tepikir je

kl0 b'jaye dapat ape yg ak0o hajati..alhamdullilah....

but

kl0 xdapat capai ape yg ak0o target mcm mne...xke kecewa gle tu...

kl0 aku kecewa s0rang xpe..ak0o x kesa..tp mcm mne kl0  parents...
di0rang sgt2 la m'harap kan yg terbaek dari k0o..ako pasti semua parents begitu....
ak0o dapat rasekan parents ak0o menaruh harapan yg sgt tinggi m'gunung dkt aku...
tp ak0o takot kl0 harapan mereka musnah,kebab0m mcm tu je...serius bnd nie je yg aku asek tepikir


sekarang nie semua bnd yg ak0o buat da x tentu arah...
badan p0n rase sejuk2 semacam je...
tiap2 malam ako ssh nak tid0..asek tepikir je
pas tu ble malam ssh nak tid0 pagi plak ssh nak bangun..al0l0...ha2


"kl0 bejaya bez ke"????
kl0 kecundang mcm mne>>>>mati la ak0o....

sblm nie ak0o da penah rase betapa kecewa nye aku ble time pmr ak0o xdapat straight a's...nangis x henti2...wala0pon boley dkatakan cemerlang...8a 1b...tp ak0o sgt kecewa nak mati sbb xdapat ape yg ak0o target...ak0o j yg tau perasaan ak0o time tuh..

s0 mse spm nie ak0o nak amek pengajaran dri pmr ak0o....
xm0 target melampau2....n
xbg tau org berapa yg ak0o target even my parents sekalip0n....
aisyh sekarang nie tuhan je yg tau ape yg ak0o rase......
ak0o xdapat nak gambarkan kt k0rang betapa cuak nye ak0o....
dlu aku b0ley lg gelak2 bce status fb membe2 yg cuak2 neyh..x tekesan lgsung kat ati..
tp skarang denga p'kataan result da b0ley buat jantung ak0o bedeba dgn x nomal nye....


tp kan sengal x ak0o..da mle mencari gadget2 menarik kat tenet nak minx kat parents sebagai hadiah spm....,mmg sengal gle la....result p0n xdapat lagi..budus...
tapi da mle tepikir2 nak mnx ape...al0l0..ha2...


eh2 btw buat membe2 maahad k0rang di benarkan pki kasut selain dri kasut sk0la....tp sandal dan selipar cr0cs k0rang yg ade munge2 bagai tu x dibenarkan sama sekali....pesanan khas dri HEM kesayangan....
 

bnd nie c0ol x...ekeke





p/s: fuhhhh....................ameeeen





bel0g batu bata k0o sudah berambut

bes0 nye mate dikk 0ii


ak0o rase kl0 belog ako nie kl0 hidup n makan n berak mcm manusia laen may b dye da jadi sebesa baby c0mey d atas...ekeke...mcm anak mat salleh owh bel0g ako...masuk hari nie da tepat2 sebulan aku menjalani kehidupan sebagai se0rang blogger tegar yg ssh nak benti kl0 tenet da ade depan mate...semenjak ak0o jadi se0rang blogger neyh da macam2 bnd ako dapat belajar n tau dari para2 blogger 0tai sekalian...trimas ubi kayu atas tips2 yg slalu anda berikan....n kepada k0ng owner gengblogger.com thanx sbb k0 buat satu website yg m'angkat martabat blogger2 sekalian alam..al0l0...ha2...n semenjak tu jugak ak0o da dapat ade la dalam dua tiga 0rg kawan yg terdiri drpd blogger2 tegar sekalian...walaup0n  xpena face to face * eh mcm nak gad0 je* tp rase mcm da bese n x rase kek0k lgsong ble b'kongsi bnd2 mepek b'sama kam0o semua...


n thanx als0 t0o all my pengik0t aka follower yg sudi menjadi pengikut kengge ini...n kepada silent readers juga terima kasih ubi kayu...mulai dari hari ini ak0o b'janji utk memberi makan dan minum kepada bel0g batu bata k0o ini sekerap mungkin bia dye jadi lg gem0k dan m0ntel dri k0o...al0l0..ha2...


 
eh bel0g kl0 u gem0k mcm nie p0n i ttp sayang kat u
and the lastly thanx t0o my ex-neighb0ur in 5 rusyd IRS yg ajarin gue cara2 nak wat link b'tindih2 neyh..ha2...laen kali aja lagi okay...i'm newbie s0 ajarin gue...





p/s : apsal ak0o try nak buat printscreen xjadi2 neyh...sape b'jaye tlg ak0o buat nnt ak0o blanje cekedis durian pek besar punye...

06 March 2010

Keputusan SPM 2009.......cuak ke????

w0a takut weh.......


ak0o pasti semua da taw berita gempar neyh...keputusan spm 2009 yg dinanti2 kan selama nie bakal memunculkan dirinye pada 11/3 nie....s0 get ready la ye wahai2 cal0n2 sekalian alam...korang b0ley amek result k0rang yg kebab0m tu dkt sk0la memasing stat k0l 10 pagi....sblm tu g lepak2 kat maple lu makan r0ti canai sambil pekena teh tarik buih lebey t0k tenang2 kan pikiran..al0l0...


status fb memasing p0n skang neyh sume jenis debar2 je...ha2..."tak0t weh", "ak0o cuak weh"..."ak0o xnak id0p da"...etc2..klaka je ble ak0o bce...relax2 la geng...ak0o paham perasaan korang sbb ak0o pon melaluinye..bgn pagi trus tgk nset ari nie bpe ari bulan...cann0t wait 4 da day t0 come...ha3...it's been 3 m0nths i wait 4 it...h0pe da result d0 not bring my tears d0wn..al0l0...ha2...h0pe all of us c0uld get bez result....


buat membe2 maahad sekalian jgn lpe ir0n la unif0rm skola korang siap2...yg lelaki shave2 la ap yg patut..jgn dtg sk0la mcm pak lebai da setaun x shave janggut...ha3...rambut kasi kemas2 okay...mach02 sket...
yg p0mpuan dtg kasi cun2 sket..ekeke...n x yah nak b'blusher2 bagai...kang jd perhatian pulak..




p/s : weh kasut sk0la ak0o da xde...b0ley k ak0o datang bantai pakai cr0cs je..al0l0..xkan nak beli kasut baru semate2...aisyh....camne neyh????

04 March 2010

Dulu aku selalu KAGUM bila tgk org.....

dulu mase kecik2 aku xtaw kenape org panggil aku P0t Pet..ade org cakap sbb mulut ako0 neyh st0k macam b0nt0t ayam yg skali kl0 dapat becakap xm0 benti dah...tp bila besa org pggil aku gades baek sbb ak0o neyh pemalu...wakaka...mcm hampeh ko perasan...tp dari kecik smpi skarang aku kagum dgn macam2 org tp aku rase xde sape nak kagum dgn ak0o...ceit*buat ape kagum dgn k0 okay!!!!..


dlu mase kecik2 aku x penah igt hari jadi aku bile...sbb kat skola cegu xpena ajar..sbb mak aku pesan igt ape yg cegu ajar kat skola sbb bnd tu semua beguna..s0 aku pikir buat ape aku igt ari jadi bkn beguna p0n...tp mase aku darjah 4 baru aku igt ari jadi aku ble sbb time tu kawan2 aku sume seb0k srh aku tulis biodata dalam buku love2 di0rang yg ade kunci bagai...klaka ble hengat..bru aku taw aku lahir bln 7...lembab k0 dajah 4 bru taw...ceit....

sbb aku bangga sgt dapat taw aku lahir bln 7 aku nak bg taw kat korang 7 bnd yg buat aku kagum x hengat dunia d0lu2.......


+pest+
mase kecik2 dulu aku KAGUM  gle bile tgk ayah aku bace paper syp2 xpayah nak eja2...ble aku try nak buat satu bnd p0n aku xtaw...mcm b0d0s je aku pandang paper tu syp2 konon nak tiru ayah aku...tp sekarang aku da x kagum da sbb aku p0n boley buat...wakaka...aku rase cam kagum je ble aku pandang je pkataan tu aku trus b0ley bace...b0d0 x...ha3


http://emo.huhiho.com


+sec0nd+
dulu aku nie pemalas nak hafal sifir...s0 aku mmg annoying gle r ble tgk cite siti sifir dalam cite AL0NG tuh..mcm nak riak2 ngan aku plak dye hafal sifir..mentang2 aku x hafal...s0 ble tgk classmate aku hafal sifir dua aku mmg KAGUM gle tahap sipot la...ble awal taun time nak beli pencil b0x aku slalu beli pencil b0x tin gamba d0raemon yg ade sifir kat bhagian dalam tu..ble mase math kompem pencil b0x aku tebukak...gle g0jes idea...tp bile cegu math aku tau tiap kali mase math mesti die simpan pencil b0x aku..time tu serius mmg macam b0d0 r rasenye...stat ari tu aku jadi kan siti sifir id0la aku walaup0n dye x tecal0n pon masuk id0la kecil...skarang aku da xkagum dgn k0 wahai classmate sbb ble buat math aku ade en calculat0r...keke..tp aku heran xde plak cegu math aku marah pki kalkulat0r....*sengal k0..nak heran ape...


+third+
bile tgk org naek basikal je aku naek heran + KAGUM.....lagi2 kl0 basikal r0da dua...serius mmg aku kagum..sbb aku rase naek basikal tu sgt susah...sbb aku naek basikal r0da empat p0n aku boley tejungkang masuk l0ngkang ape lagi kl0 roda dua...tp satu ari ble aku nak naek basekal aku tgk basikal aku tggal 3 r0da je...lg satu da tecab0t...mmg macam harem aku nanges srh ayah aku beli beskal baru..tapi dye x layan aku..tp sbb jeles tgk membe2 laen ptg2 round naek beskal aku bantai je naek beskal r0da tiga tu...lame2 baru aku seda yg roda ketiga tu da naek keatas x bepijak kat tanah lagi....wa selama nie aku bawak beskal pki dua r0da j la...kagum weh ...balik umah aku terus pinjam tukul besi ayah aku sbb nak cabut roda yg satu tu...g0jes kan cabut r0da pki tukul besi...b0d0s...ha3


+forth+
mase aku tuiti0n time nak upsr aku slalu usya s0rang budak laki neyh...bukan sbb aku gatal tp sbb dye tu blurr sgt...k0rang byg kan la menambah p0n xtaw lagi..mcm mne nak upsr..al0l0...aku mmg KAGUM abes ngan cegu tuiti0n aku sbb sggup aja budak blurr mcm nie...sampai skarang aku kagum okay dgn teacher ak0o neyh...dye slalu puji2 aku dpn budak laen...'look like her,she speaks english here but y0u doesn't want t0 try'...al0l0 kembang semangkuk aku...stat ari tu sume bdk2 laen tnye aku ble di0rang nak speaking ngan teacher...ceit tekulat2 aku weh..nyesal pulak kne puji....ekeke


http://emo.huhiho.com


+fifth+
mse aku stat ke alam dewasa aku slalu ngendap2 mak aku masak kat dap0r sbb aku nak taw sgt apsal nasi g0reng dye b0ley jadi kaler 0ren2..serius time tu aku mcm KAGUM gle sbb dye slalu suruh aku tlg blender bawang t0k jadi perencah nasi g0reng tu.....time tu aku tgk xde la bawang tu kaler oren2...mmg time kagum tahap al0l0 la...aku igt mak aku letak sunquick owh...tp ble aku da gedang gedabak nie bru aku tw rpe2 nye yg buat jd oren tu cili kering..naseb mse aku pest time nak masak aku tnye mak aku nak pki ape...kl0 aku b0d0 xnak betanya abes r nasi g0reng aku rase sunquick....mmg macam sengal punye prangai....


+sixth+
bnd yg aku KAGUM smpi skarang ya lah aizat af....bkn sbb dye b0ley nyanyi sesedap aku menyayi tp sebab dye b0leh tahan xmakan nasi 3 bulan weh..mne tahan den..al0l0....aku pena try jugak nak buat xmakan nasi sebulan..hampeh k0 aku tahan seminggu je weh...sbb banyak setan g0nd0l yg asut2 aku srh makan nasi..tu la nak tid0 aku xbace d0a..kan da kne asut...b0d0 ko saitan g0nd0l..


http://emo.huhiho.com


+heaven+ aka +seventh+
nak taw ape bnd terakhir yg aku KAGUM...ekeke...mase aku stat2 nak amek lesen dlu aku kne pegi kpp yg korang pegi jugak tu la...weh time rest tu aku mmg teruje +kagum tgk bdk2 neyh drive kat litar tu..naek bukit lagi r...mmg aku tabik spring teny0y0ng la....time aku mula d0a2 kat tuhan mnx2 dye x tamat kan nyawa aku kat tmpt blaja mandu neyh.....serius rse cam ssh gle nak bawak keta time tu..ble denga ade membe2 yg da lulus jpj lg la aku kagum tahap dewa...tp ari nie kekaguman k0o pada mereka mula pudar kerana aku juga b0ley drive seperti mereka...al0l0....riak weh..ha3..tgk saitan g0nd0l asut aku srh riak2....nak taw dlu aku slalu kutuk2 org bwk keta lembab mcm sip0t sedot lumpuh ...kl0 ayah aku tepaksa ikut keta kancil yg ade sticker sin chan pgg L tu lg la aku fedup....lambat seh...tp stat ari nie aku da xnak kutuk da sbb aku p0n drive lembab cam sip0t sedot lumpuh gak....ye la ble aku tkn myk cegu aku tkn brek kat kaki dia..al0l0..mcm mne nak speed owh...ha2....ble aku da ade keta sendri nnt abes r aku nak bawak lelaju s0 nnt org x kutuk aku mcm aku kutuk org...tp sape yg aku kutuk tu aku mnx amp0n bejuta2 amp0n...


http://emo.huhiho.com
weh aku mnx amp0n..len kali aku xkotok lg..al0l0


tadi ak0o tgk bite spm klua 11/3 neyh..aku mmg KAGUM r dekat manusia yg cakap spm klua 16/3 tuh


p/s : lepas nie aku nak kagum dkt nenek blkg umah aku sbb dye lg dlu test jpj dri ak0o..da lulus siap...k0 jgn nak riak2 dgn aku nenek....ekeke