spe kelik blanje cekedi$

08 March 2010

bel0g batu bata k0o sudah berambut

bes0 nye mate dikk 0ii


ak0o rase kl0 belog ako nie kl0 hidup n makan n berak mcm manusia laen may b dye da jadi sebesa baby c0mey d atas...ekeke...mcm anak mat salleh owh bel0g ako...masuk hari nie da tepat2 sebulan aku menjalani kehidupan sebagai se0rang blogger tegar yg ssh nak benti kl0 tenet da ade depan mate...semenjak ak0o jadi se0rang blogger neyh da macam2 bnd ako dapat belajar n tau dari para2 blogger 0tai sekalian...trimas ubi kayu atas tips2 yg slalu anda berikan....n kepada k0ng owner gengblogger.com thanx sbb k0 buat satu website yg m'angkat martabat blogger2 sekalian alam..al0l0...ha2...n semenjak tu jugak ak0o da dapat ade la dalam dua tiga 0rg kawan yg terdiri drpd blogger2 tegar sekalian...walaup0n  xpena face to face * eh mcm nak gad0 je* tp rase mcm da bese n x rase kek0k lgsong ble b'kongsi bnd2 mepek b'sama kam0o semua...


n thanx als0 t0o all my pengik0t aka follower yg sudi menjadi pengikut kengge ini...n kepada silent readers juga terima kasih ubi kayu...mulai dari hari ini ak0o b'janji utk memberi makan dan minum kepada bel0g batu bata k0o ini sekerap mungkin bia dye jadi lg gem0k dan m0ntel dri k0o...al0l0..ha2...


 
eh bel0g kl0 u gem0k mcm nie p0n i ttp sayang kat u
and the lastly thanx t0o my ex-neighb0ur in 5 rusyd IRS yg ajarin gue cara2 nak wat link b'tindih2 neyh..ha2...laen kali aja lagi okay...i'm newbie s0 ajarin gue...





p/s : apsal ak0o try nak buat printscreen xjadi2 neyh...sape b'jaye tlg ak0o buat nnt ak0o blanje cekedis durian pek besar punye...

3 comments:

Irs ♥ said...

ape brg cekedis durian syue
sy nk cekedis super ring tu ha
heee :)

syuhaida abul said...

IRS


ha2..okay wat cekedis durian...

Anonymous said...

My name is Jonathan Gomez I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for bad credit loans payday loans online company.