spe kelik blanje cekedi$

31 March 2010

ak0o rindu semua ini~



heh ak0o rindu keadaan sebegini




pest2 je da tnjuk gamba buku...saje je ak0o nak kasi m0od study kat bk0gger2 yg bakal m'hadapi exam..heh2..waa ak0o rindu suasana nak exam kat 0stel...lg2 time spm..serius mcm2 perangai b0ley jmp..macam2 pesen blaja kte b0ley nmpak...belaja sampai tet0nggeng-t0nggeng p0n ade...tensen punye pasal...time tu mmg x saba r nak abes exam...da x sanggup nak ngadap buku lg....time tu da tebayang2  d0k melepak depan tb marath0n citer k0rea..masyuk weh....mase tu tuhan je yg tau betapa tepunye 0tak ak0o....study last minute la kate kan...yeah dat was my stail...wakaka...x reti den nak study awal2 neyh...da kate study last minute mmg kelam kab0t la wa cakap....sume subjek nak kne catch up...kl0 0tak ak0o macam bel0n ak0o rase da melet0p k0t....heh2

bi0
chem 
physic
add math
my killer subject...ceit...


dan akhirnye bejaya jugak ak0o dan membe2 k0o m'hadapi musim ketensenan nie.....h0yeah2 spm abes...nikmat x tekata... cuti 4 bulan lbey 0wh..mane x masyuk....tp skang da masuk 3 bulan aku cuti mmg serius ak0o cakap b0san weh~...ak0o da mule rindu nak melepak ngan membe2 kat 0stel...rindu meja study k0o yg serabut sepeti 0tak k0o...ahaaa...rindu semua itu.....

 bila nak stat study balik nie weh~


btw g0od luck pada semua yg nak m'hadapi musim ketensenan..heh2
yg tengah serab0t nk siap kan assignment tue chill2 0kay....ha3



k0rang may b jele0us tgk ak0o...tp ak0o lg jele0us tgk k0rang....





p/s : ???????????ZZZzzzzzzz


2 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

syue!! betol3..rindu nak lepak bilik study smbil kongsi2 hot story...baring..kongsi kueh..huhauhau
ko ni mmg wat aku mengimbau kenangan aku balik la..wuhaha

syuhaida abul said...

heh2..chepa..k0 g0sip je tau..hahha