spe kelik blanje cekedi$

17 March 2010

rase nak rendam kepala dalam baldi~sentap weh.....



 kecewa weh.....




 what u feel when s0meones u close cheating 0n u???what will u d0...kill them , kick 0n their ass  0 juz let they g0 n f0give them????what will u d0.....arghhh..okay2..if me i'll f0give them n try t0 think positive may b they g0t da g0od reas0n f0r it....kind 0f me...ceh perasan atau perasaan...ahahhah...

jadi sape yg agak2 mcm rapat dgn aku, ngaku aku nie bez buddy la , n s0 on...aku xkesa k0rang nak tipu aku...sbb akhirnya sepandai2 k0 menipu akhirnya akan kant0i juga...sbb sekali anda menipu anda akan terus menipu..x caye..cbe buat...c0ntoh~

 j0yah tipu membe dye kate bapak dye t0key cend0l
kaye gile..ade mesen kisar cend0l duapul0lapan bijik..amek k0..mmg kaye la sgt...
sdg kan bapak bapak j0yah sebenanya t0key gegula hacks...seket0l sep0sen..da naek harge...
skali 0ne day membe dye tringin nak rase cend0l ajaib bapak j0yah....
s0 ape j0yah nak cakap..xkan nak lari balik rumah n then paksa2 bapak dye bkk kedai cend0l
kang x pasal2 heart attack la pulak org tue tu
s0 with0ut hasitating j0yah dgn selambe dek nye cakap
s0ri la kedai bapak aku r0b0h semalam...ade rempit shi0t langgar...gle rapuh la kedai k0..ha2
s0 see2 da dua kali dye tepakse menipu...n s0 on la kan...paham2 sndri la kan



tgk baek punya c0ntoh..ha2...aku yakin korang mesti pena kne cam nie...kl0 xpena mmg k0rang terbaek r..kawan ngan org baek2 je..0nest2 sumenye...ape k0rang nak buat kl0 korang kne mcm nie....ha!!!..what2..answer me pliz..lg2 kl0 org yg buat tu membe k0..terbaek r...aku da rase da...s0 mmg sentap la pest2 dapat tau...tp ble pikir balik may b dye ade reas0n terbaek punya utk dye buat mcm tu...s0 i juz let it g0... malas nak pnjang2 kan cite....baek kan ak0o....hahahhh...tp kl0 skali dye buat mcm tu mmg ssh la aku nak pecaya kat dye laen kali...c0z s0oner 0 later aku gerenti dye akan buat lagi...tp insyallah aku xkan buang dye dari list fb aku..al0l0...ak0o syg membe2 fb k0o....geng blogger2 ku juga....hiks...al0l0


saye nie bukan lah baek sgt utk m'beri nasehat...tp anggap la ini mcm satu teguran yg lahir dri ati yg ikhlas dan murni bak c0lgate kayu sugi....buat yg mcm tersuka dgn perangai mereka yg xsuda2 menip0 tu hentikan la...xde gunanya menip0 sbb akhirnya org akan tau jugak...igt la dunia nie bulat nyah 0ii...s0 pusing2 akan jmp gak org tu...mmg xb0ley lari la...s0 dri k0rang tepaksa id0p dalam kepura-puraan baek xpayah..juz be ur self la...xpayah nak jadi org laen...0kay....


maap la entri kali nie agak hampeh...sbb jiwa tgh kacau.....kacau d0d0l bez kot time neyh..apakah??..mmg lately entri sume m0de2 hampeh je..s0ri ye sume..i'm n0t in g0od condition...h0pe i'll be okay ..yeah life must g0 on....apa2 yg tejadi pasti ade hikmahnya...buat sape yg agak2 terase ble bace entri nie xkesa la pena jadi kat k0rang k 0 korang pena buat kat 0rang ke...s0ri la ye..mmg xde niat nak m'aib kan sesiapa...tp arap dapat berubah jd yg lbey baek kay.....nasehat utk diri aku juga....ermmmmm..al0l0


kl0 dapat nie mmg heaven la..sej0k sket ati...sape nak blanje aiii....he2






p/s: btw ak0o kompius la...skang raye ke..sbb k0dok ij0 wish selamat hari raye kat aku..ha2...tp bez gak kl0 raye...tringin nak makan s0to..hik2...begedil dua bijik brader...al0l0








6 comments:

fathiahRAIHANA said...

heee
suke soto juaa :DD

syuhaida abul said...

fathiah

sgt suke s0t0...i heart it...lg2 kl0 ade begedil..puhh terbaek la...ha2

Irs ♥ said...

sape yg buat u darling?btau i
haha

ain aj said...

syue..aku bek en...
xpernah terlintas di hati nurani ku untuk melukai hatimu apatah lgi berdusta kepadamu..syue..
huhuhu..
sadis x ayat..haha

syuhaida abul said...

irs

hahhaha

syuhaida abul said...

ain aj


ekeke....k0 mmg baek..ble nak blanje aku mcd..aku lapa..