spe kelik blanje cekedi$

09 March 2010

Tips2 nak hilangkan gementar aka cuak

br0ther nie tgh gementar nak akad nikah..al0l0..ha2
s0ri ye pacek tepemes kan kam0o..encek g0ogle yg bg gamba neyh...




hei2 kam0o semua penah rase gementar aka cuak x....xkire la gementar nak auditi0n af ke, nak ng0rat awek ke, 0 macam br0ther kat atas nie..al0l0 atau kal0 skema sket gementar nak masuk dewan exam...waa tak0t2 buku xbace lagi.....padan muka xdapek nak n0long.....ha3


tapi skang neyh kl0 cakap pasal gementar mesti budak2 sweet 18 terase punye....kl0 br0ther2 yg nak nikah c0ti sek0lah nie lek2 dulu..lambat lagi..ha2...sebut je ari kamis sume terab0r deg0pan jantung...ahaa...kenapa ye...kl0 tnye bdk2 s0ur 18 kompem dy0rang tau kenapa....k0rang juga boley tanye ak0o..kerana ak0o muda lagi..ekeke..sweet 18 katekan..ahaa...


nie kat sini ak0o nak bagi tips sket mcm mne nak hilangkan perasaan cuak x tentu hala k0rang itu~

1-pergi mas0k bilik dan mengadap cermin bes0 korang tu dan kate...."hey MALAYSIA BOLEY LA"....ak0o warganegara mesti ak0o juga b0ley..al0l0...sambil tu kembangkan id0ng ala2 megan f0x sket..supaya anda lbey kompiden...

2-besantai.ye pegi besantai sambil m'hirup cend0l maple....jgn terlampau memikirkan kecuakan anda...kerana ia akhirnye akan hilang juga apabila tiba masenye...bak kate rempit"relax2 suda br0ther"....

3-bayangkan anda sedang bermaen salji di pergunungan alps...bayangkan sehingga 0tak anda beku kesejukan...kl0 otak anda beku perasaan cuak anda juga serta merta akan hilang...kl0 ssh2 sgt letak j kepala dalam fridge t0shiba ibu anda....try nie..bez gle...kalah men salji kat k0rea..al0l0

4-yakin bahawa anda akan berjaya....ye saya tidak akan gagal kerana saya sudah berusaha...pedulikan kate2 manusia yg slalu nak meruntuhkan keyakinan anda...pigi dahhh...

5-jangan mem0hon maaf..kl0 awal2 anda suda memohon maaf itu menunjukkan anda rase yg anda akan gagal...jgn biarkan perasaan itu menyelubungi anda...tp slps segala2 nye selesai kl0 anda mmg patut minta maaf sila minta maaf pada 0rg yg berkenaan...jgn tggu raye plak..kang kne plangkung skali...



masih gementar lagi???...kl0 x hilang jugak sila rendam kepala anda di dalam baldi .....lps tu mengucap banyak2....ahaaa....ini saje tips saye utk hari nie..selamat menc0ba bagi yg beminat..eh2 lagi satu hari la....da xsaba sgt da nie.....adi0s...


see2..kl0 dye b0ley bejaya kenapa tidak anda...
"MALAYSIA B0LEY"...AK0O PON BOLEY...YEAH




p/s: jgn lpe k0ngsi berita gembira nnt..al0l0...

12 comments:

~kuyam~ said...

nice sharing..tips yg ke4 itu I lke da most! :)

Irs ♥ said...

ouhh yeah~
yg msuk dlm peti ais tu plg xbley bla.
haha will try these tips~
thx! ;DD

syuhaida abul said...

kuyam

yeah...saye suke semua..al0l0..ha2

syuhaida abul said...

irs

sila c0be..ha2

Chaon Cornerz said...

menarik.. boleh cuba nie.. :)

syuhaida abul said...

cha0n c0rnerz

try it bebeh...

_aLiaHwaFa_ said...

wah...tpi kalo peti ais bkn toshiba boley ker??
hahaha

syuhaida abul said...

chepa


xb0ley..ha2

Omar said...

tip yang bagus untuk menghilangkan kecuakkan..

cikTi said...

tips bernas jgk
ekeke.

p/s : madihah dlm gmba tu,,budak skolah akak dulu..

syuhaida abul said...

cik ti

power la budak madihah tu...caya la satu skola ngan cik ti...

syuhaida abul said...

omar

ha3...