spe kelik blanje cekedi$

23 March 2010

when brain cann0t functi0n well it'll be like this......heh...

sed0t habuk pakai vacum
assalamualaikum
dic0lik dari crite bujang sepah..wakaka...


mulakan hari anda dengan senyuman selebar yg mampu
<<<*_*>>>
cak....epi x macam nie...ha3


semenjak tiga menjak nie enegy k0o utk bebl0ging semakin lemah...bateri da lame x cas...umah black0ut xley cas bateri..nak beli xde duit...isk2...sadis sgguh...sape yg denga sila blanje saye skarang...ahaa...


wah2 sape b0ley bagi ak0o duit mcm nie....



id0p skarang nie kalau xde duit mmg parah la...teberak la k0 tepi l0ngkang kalau xde duit...nak masuk t0ilet p0n cas tigap0sen..macam harem je...kal0 masuk besih xpe la..sej0k sket ati..nie tak same jgk k0toq nye...tisu besepah2..gelii 0wh..kalau ak0o p0lis da lme aku saman k0...ahaa..sbb tu ak0o xm0 jadi polis, aku kejam sket..sket je okay..tandas k0toq p0n aku nak saman...


http://emo.huhiho.com
c0mey nye p0lis kalau cam nie...ahaaa



mmg cabaran la id0p skarang nie......sume sana sini situ duit! duit! duit!...tp besyukur la sbb kat malaysia neyh ak0o xpena denga lagi org m'sia mati kebuluran...mati kegemukan banyak la..ahaa..tu la beruntungnya d0k m'sia nie..wah tbe2 p0m0te m'sia mcm ade mamat k0rea bace bl0g k0...ceit...tapi dalam gawat2 nie rest0ran2 sentiasa full jugak duapl0mpat jam....lg2 kedai maple..t0ksah cite la...ape k0 bubuh dalam kari k0 ha mamak buat 0rg ketagih..ceit la k0 mamak...


dulu slalu denga cite b0d0...0rg cakap mamak kacau kari pakai selipa cap jep0n...puhh sentap weh denga...mmg geli r bila denga..rase nak b0ikot mamak je time tuh...tp bile pikir balik ape kejadahnye mamak tu kacau pakai slipa..kedai send0k tebak0 ke???..rpe2 nye aku yg sengal pegi pecaye..budus...x payah cakap la kan k0rang p0n tau kan...bl0gger2 kan semua bebijak...aminn...ahaaa...

http://emo.huhiho.com
ceret beret lepas makan kari mamak...ceh

hee apsal cita pasal mamak neyh......0tak aku skarang nie mmg jenis on off...sbb tu nak bebl0ging p0n x smgt..idea kering meh...xde idea...ak0o mmg tabik la dekat bl0gger2 yg hupdate bl0g sampai lapanpul0lapan kali sehari tu...kalah adi putra 0wh otak k0rang..ade j bnd korang nak cite...kalah mak j0yah..ahaa...



salah s0rang bl0gger yg ak0o tabik ade la beliau

weh duapl0mpat jam dia hupdate bl0g.....beliau mmg pemes la...heh...
ben sedekah idea k0 kat aku sket...ahaaaa






p/s: entri tiada tujuan...ahaaaa...



2 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

cerita duit, tandas, mamak...korea..ciri birit ahhhhhhhhh

ko nak apa sebenarnya.. hahahahha

syuhaida abul said...

k0d0k


hahahha...kan aku da cakap my brain did n0t function well...sbb tu macam blender..becamp0r2 semua..ahaaa...b0san gaban gengblogger xley masuk...