spe kelik blanje cekedi$

15 April 2010

virus yang lebih bahaya dari H1N1 telah merebak....be careful semua supaya tidak terjangkit

sekarang neyh aku memang risau abes dengan k0ndisi membe2 aku yang dah terjangkit dengan virus neyh....hospital sume xnak treat mereka sebab d0c kate penyakit nie memang xde penawarnye....lepas s0rang2 tejangkit dengan virus neyh...sekali da tekena dengan virus neyh memang susah nak el0k...aku cakap bet0l..virus neyh memang lagi bahaya dari H1N1...tapi virus neyh xde la nak menyusah kan orang kena beli mask bagai...nak pegi pasar beli tauhu p0n payah...nak sh0ping selipar jamban p0n kena pakai mask bagai...memang x c0ol langsung...


tp virus yang aku ng0m0ng neyh memang c0ol la...kalau k0rang da tejangkit memang k0rang akan nampak seperti se0rang usahawan yang kena cek saham du0pl0patjam....kalah dr r0zmey weh...c0ol tue...n k0rang jangan fikir dengan susu ibu yang k0rang teg0k begelen2 sehari tue b0ley prevent korang dari virus neyh..kirim salam la weyh....setelah puas m'g0ogle selama duaharidua malam tanpa henti baru aku tahu name virus neyh...n sekarang aku jugak da bejangkit...adess...

meh sini aku bagi tau name virus neyh.....
.
.
.
.
.
.
virus game farmville weh


takot x....wahahha....meh sini aku bagi gambaran sikit ape ke bnd farmville neyh...


besame haiwan ternakan


lepas neyh nak pegi pasar jual...


besame p0k0k2 padi yg subur


kay0 den...


0kayh tue saje kali nie....sape yang da terjangkit dengan virus neyh selamat bejaya saya ucapkan...keke
anta2 la lembu sek0r dua kat ladang kengge...

eh agak2 pasar selayang terima x sayur2 kat farmville neyh...penat aku tanam...kalau dapat jual bagus jugak...mane tau b0ley buat bangl0 dengan duit jual sayur...sape tau kan..ha3


0kayh bubye semua...p0k0k cili saye da masak...nak pegi petik...sambil tue nak bagi pantun sket

sape yang makan cili
singgah2 la farmville saye
mane tau b0ley dapat cili pree



p/s: agak2 kalau jadi petani b0ley jadi kaye raye x....

2 comments:

Eqah Zaque Billetdoux said...

memang birus yang menakutkan. hik2.

dalila said...

uisshhhh..virus fv ni mmg dasattt....ari2 berladang pun tak penat..addicted..kalah drug addict..