spe kelik blanje cekedi$

12 May 2010

kenapa nak ambik nursing kena lawa???

hupdate weh.........bangge sekejap~sudah berkurun tidak menhupdate bel0g dengan besungguh-sungguh seperti menyiapkan h0mew0rk add math yang kadang2 satu s0alan p0n b0leh ambik mase sampai sep0l0h abad....


wah sekarang masuk faceb0ok dah kurang rase teruje sebab setengah dari penghuni2 tetapnye 5 bulan lepas dah pegi menyahut seruan kerajaan....x meriah w0okk faceb0ok sekarang..nie baru separuh pegi next week yang separuh lagi bakal menyusul....memang mati keb0sanan lah faceb0ok nanti...


eh tadi pegi x ray sumpah giler ramai manusia...serabut h0tak..dengan bau h0spital yang berapa x lazat tu lg lah...naseb lah x payah nak buat medical check up bagai..x ray jer...kal0 tak mahu makan satu dekad nak tunggu....aku baru perasan tadi patutlah ramai mamat m0t0 sekarang neyh nak jadi mat rempit lepas tu saje2 buat2 jatuh teg0lek lepas tu t0reh2 kepala lutut tu bia nampak "wah giler seram" dengan alasan saje nak duduk betapa dekat h0spital bekurun2 disebabkan kebanjiran jururawat2 manis ala2 gadis melayu....sumpah ramai giler jerawat jururawat2 yang cun2....kadang-kadang sampai rase h0spital tu macam pusat m0delling pulak...



lawa x x-ray neyh....hahahha


membe2 p0n ramai yang c0ntinue study amek nursing neyh....sume lawa2 pulak tue....hah teng0k kadang2 aku rase k0s nursing neyh untuk 0rang lawa2 jer...memang k0mpem lah aku x kan tesenarai punye nak mas0k k0s neyh...


eh sudah lah....nanti kembang semangkuk pulak nurse2 kat h0spital tu...kang d0k asek make up du0pl0patjam..sian mat2 rempit yang jatuh teg0lek semata2 nak tenung muke nurse2 neyh... aku barang satu hape x settle x lagi ...sumpah malas giler nak stat packing...next week nak say g0odbye dah....s0 lepas nie aku nak pegi jumpa  mark zuckerberg dekat warung pak mat tempe nak anta surat letak jawatan sebab da 5 bulan aku keje d0k mengadap faceb0ok satu sen p0n dye x baya gaji...da lah bil letrik aku menimb0n2 semata2 nak jadi pekerja bededikasi ...kadang2 aku rase nak saman jer faceb0ok nie lah.....amb0i~.....








p/s: eh k0rang tau x hari nie hari jururawat...petama kali aku denga...patut macam ade bezday party kat h0spital tadi.....selamat hari jururawat yer kepada semua nurse2 yang cun2 belaka....





4 comments:

miloicekaw1119 said...

yeke sume nurses lawa2??
xla..
kbtulan je tu..

happy nurses day!!

kodok hijau the ghost writer said...

yer ke nurses lawa lawa..lama tak tak sakit .. hahahah nak juga duduk wad sebab ada jururawat comey

Cahaya Belahanku said...

hehe.. seronok betol bace..
lme betul x dengo ko meraban~
mgkin nurse nie kan sopan n lembut.. tu yg nampak sedap je mate memndang kott..
so syue packing2 nk masuk mne nie??

kengge said...

kodok:amb0i2 kodok...pantang nampak p0mpuan...hahhaha


fil: uia t0 be insyallah....