spe kelik blanje cekedi$

24 October 2010

stress cuti dah habis

aku diam bukan bemakne aku bisu
aku bising bukan bemakne aku kepoh
aku x update belog bukan bemakne aku malas..eh nie x..nie betol


tapi sekarang da x boley dah pakai pekataan malas...badi okay
aku nak tuka jadi kurang rajin...baru sopan macam gadis melayu kat tibi semilan...

esok da kene stat2 packing barang
flight pagi isnin...hamboi ko..ha2
nak masok sem baru dah,,,x sangka da abes satu sem
aku x tau ape akan jadi kat belog neyh bila aku da stat new life nanti
hidop kah??mati kah??
tunggu saje okay....

sem baru neyh jadual padat nak mapuh....
sampai da x tau da nak sumbat mane subjek2 yg argh tu
tibe2 benda neyh buat aku tepikir
jadi srirumah pon sedap gak~

ko tau skang FELDA  nak latih anak2 felda jadi pengurus rumah tangga
ko jangan main2 'pengurus' tu....
kite yang sakan belaja keja pointer pon lom tentu gi da keje nanti dapat jadi pengurus
s0 ape lagi....jom la kite jadi pengurus rumah tangga
belaja setaon jer..tup2 kelua terus jadi pengurus...kih2
heaven nyer....

cube bayang pengurus rumah tangga ko basuh pinggan,,mop lantai,,sidai baju 
pakai suit gini...walah..tegugat weyh...




p/s:aku sedang stress sedikit~syndrome da nak abes cuti kot.....

2 comments:

JelinaJoli said...

sebut kasi up sket. MANAGER you!

kengge said...

manager rumah tangga...glem giler..ahhahah