spe kelik blanje cekedi$

04 June 2011

10 things i hate most~memang tahap jebon da neyh




10 things that i hate most *most okay*


# aku rimas serabut bila tengok dapur berkecah dengan pinggan mangkuk periuk belanga macam baru lepas buat kenduri kawen...serius x suke..kecik xpe tapi bersih barulah comel..mak mentua pon suka

#aku geli toilet kotor..pn emak pernah cakap kalo nak tau orang tu p'bersih or not pegi tengok toilet rumah die...owh damn ak kalo boley plg nak elak m'buang kat rumah org...

#geli cicak,,katak..memang benci giler tahap jebon...time f5 during lab session yg ade potong2 katak tuh ak nengok jer membe2 buat..geli dowh..da la sume katak kodok yg jenis besar x nak kalah kulit pulak m'gerutu2...xselera gue makan sehari..*sehari jer..keh3

#aku benci manusia kuat brag tapi nan hado...kalo xde duduk diam2 sude..humble itu comel~

#benci perempuan peha besa pakai legging sama tshirt ONLY.....sumpah nmpak x senonoh..tang mane yg lawa pon ak xtau

#xsuke manusia pikir negatip..nie jenis yang pesyen orang tu nak berubah pakai tudung tapi die sesedap rase dok mengate "eleh nak ikut trend orang pki shawl letew"..annoying sgguh ko joyah

#kene pakse..tapi kalo ajak makan xpayah pakse pon xpe...i rela jer ikot..wahaha

#esok nak exam tapi malam tue denga membe bincang2 then aku tibe "eh2 apesal aku xpenah denga formula or facts yg ko cakap neyh"..terus tibe2 rase nak cherry berry ..sumpah rase bedo giler time tue...

#time tengah xde laptop kat depan mate mencurah2 idea nak mengepost tapi bile depan laptop tibe2 BLANK...rse nak hempok2 kepala kat screen laptop..tp hempok2 manjer je la..ko giler nak hempok kuat2..jahanam la weyh




thing i LOVE most...apa gile ade yang x suke bnd neyh




cuti gwe da abes..esok nak balik tempat bertapa balik..bonet kereta da mampat giler dengan sampah sarap barang2 aku macam da tak nak balik umah langsung..then esok aku nak xtau nak suruh endon mane tolong angkat barang belori2 aku tue naek bilik...omaigod rase nak bentang tilam tido kat foyer jer xpayah susa payah hangkut brg naek atas...










p/s:sem neyh subjek sket tapi MENTAKUTKAN...da la enjin da lame x servis...owh giler...






3 comments:

JelinaJoli said...

aku benci tengok duit dlm blog ko tp x leh withdraw guna cimbclicks!

nadyasupra said...

benci perempuan peha besa pakai legging sama tshirt ONLY .

LOL

manusia rumit said...

jelina:kalo ko benci aku lagi benci...keke