spe kelik blanje cekedi$

25 February 2010

kalau kueh tart inti durian sedap ke????

kl0 nk tggu raye mmg lambat....tp tbe2 tekak neyh tringin kueh tart plak...w0ot2 mengidam ka...anak sapa neyh??ahaaa.....suspen2...mne lg sedap inti nanas ka,epal ka,durian ka 0 rambutan ka......ak0o penah rase 2 jenis je nanas dan epal ij0...sedap meh....tp ade org cakap inti durian lg sedap...ahaaa...sedap ka????kl0 bubur durian cecah r0ti sedap la...drooling2 siap time makan..ahaa..biase nie....tp kl0 kueh tart durian b0ley lawan ka sama bubur durian....0ntahla xp0nah ghas0 xtw den d0h.....


tp hari neyh ak0o hepi...aku dapat kueh tart...encik kueh tart yg bagi......sapa 2 encik kueh tart????ahaaa biase nie 2 p0n xkenal....tgk la dye bg ak0o ape....ha3..


syuhaida:bila buat blogwalking kita dapat:


1)belajar cara penulisan orang..laen orang laen penulisannya....


2)dapat tambah kawan baru.....jangan rasa malas nak follow blog yang kita suka,kita dapat belajar lama2 cara penulisan dye......


3)org akan kenal @ mention blog kita..dari situ org akan follow up kita..pastikan ikhlas bila berkawan...jgn amalkan i'll follow u, u follow me back....ahaaaa... biase nie....


4)prinsip blogger yg bagus..blogger help blogger...lagi,yg memberi lebih baik dari yg menerima...rajin2 lah komen blog org..nnt org akan datang blog kita....dan d0rang akan komen entry kite walaupun 2 entry merepek...xpe2 kita still belajar......




he gaves me s0me advice....terima kasih ubi kayu encik kueh tart...laen kali beri lagi.....


 http://emo.huhiho.com





dan neyh aku saje nk k0ngsi ngan blogger2 beginner mcm ak0o neyh....we learn fr0m mistake...s0 lepas neyh mari la kita 2kar h0bi kita di inf0 faceb00k kita dgn h0bi baru.....bl0gwalking...ahaaa....biase neyh....dlu kecik2 h0bi sume m'bace...tp ble besa bace bl0g la pulak....zaman da berubah..ahaaa



p/s: dan kl0 rajen lawat la blog encik kueh tart....dye byk m'beri inf0rmasi b'guna..walawehhh...

4 comments:

syahira ariff said...

weee,nk mkn kuih tart kena tunggu raya laa
hahahaha
mengidam ekk?
aishooohhh

hee~hit me back
kummentlaa new entri sy
(^_____^)

syuhaida abul said...

al0l0 nk tggu raye lmbt giler...ahaaa

Irs ♥ said...

spe kh encik tart tu wahai kak syue?
huu
i am blogwalking~

syuhaida abul said...

irs: dye blogger seni0r...bez2..g la page dye..byk tips b'guna...