spe kelik blanje cekedi$

24 February 2010

cinta itu buta!!! bet0lkah????

org selalu cakap cinta tu buta tp cinta ada matakah untuk dibutakan...terfikir sejenak....org cakap masa bercinta semuanya indah belaka...xde cacat cela langsung...screen handphone yg da retak 2 p0n b0ley buat kte ketawa dan tersenyum...mesej gud m0ning p0n b0ley m'buatkan pagi kita bersinar-sinar bak iklan darlie...duit t0pup raban2 sebulan p0n kte anggap macam beli choki2 saje...tp semua nie berkekalan ke???

 http://emo.huhiho.com


sekarang hari2 kita b0ley bace isu kes buang bayi dkt paper....kalau xde sehari mmg xsah..kl0 kes mcm nie sape yg perlu dipersalahkan,mak bapak?diri sendiri? atau kita dgn selamber yaya nye berkate k0 pnye pasal lah nie cinta...apsal k0 wujud...wah2 sng2 ati je nak salahkan bnd yg suci dan xsedarkah kita yg kita nie semua dilahirkan kat dunia nie atas rase kasih dan sayang yg wujud antara parents kita...kl0 kes mcm nie kte nak salahkan lelaki k perempuan?? sbb nk buktikan cinta suci sanggup serahkan b0dy tp mcm nie ke care nk buktikan cinta..???



al0l0... sekarang nie mmg tgh h0t st0ry pasal anak dara ik0t mamat ind0n balik l0mb0k....kadang2 aku terpikir jugak adakah mereka nie diguna2 kan atau mereka dgn rela hatinye mengikut..seronok kah l0mb0k...boley shoping2 ka?boley santai kt tepi pantai mcm kt bali ke? 0 si2 byk kedai kayu jati yg 24 jam buat sale kah? ntahla aku p0n xtw nk jwb ape sbb diri sendiri p0n xpenah jejak kaki kt l0mbok 2...kl0 setakat jakarta,medan,bukit tinggi selalu la jugak denga org pegi melanc0ng tp l0mbok...pernahkah??? kl0 sebut lombok je mst org cakap '0wh tempat yg selalu anak2 dare kawen lari dgn mamat ind0n 2'......tp knp jd mcm nie....adakah kita still nak cakap cinta nie buta....demi cinta kita sanggup buat apa saje...naik t0ngkang pon tongkanglah....ntah lah....bak kate tagline nabil "lu pikir lah sendiri"....ada otak pki...ada akai guna...

http://emo.huhiho.com
 
 
 
senang cerita kalau nak selamat sebelum buat semua bnd nie pikir2 kan lah mak bapak yg da susah2 besarkan kita anta pegi belajar tinggi2 n xkan kte nk balas jasa di0rang mcm nie....sanggup ke kte tgk air mata mak mengalir sbb kite....dan yg plg penting igtlah kita hid0p kt dunia sementara dan jgnlah hidup berlandaskan nafsu semata2....gunakanlah akal yg dikurniakan 2 sebaik baik nye......


igtlah cinta nie suci dan jgn kita kot0rinya dgn nafsu harimau....wah2 harimau p0n da ade nafsu..biasa nie...ahaaa


http://emo.huhiho.com

wa sekarang ade c0ntest menulis surat kepada perdana menteri.....surat cintakah???....mau masuk tapi tbe2 tbace syarat utk pelajar2 sek0lah sahaje....ermm masih layak kah....





p/s: suda dekat................apakah???

6 comments:

luvly mya said...

nama pun cinta itu buta..ahaha..
lombok ke ape tak ingat da..
jnji bersama org trsyg..ekeke

syuhaida abul said...

ahaa....l0mbok pon lombok la...tp xm0 la...lombok xbez..ha2

miss lolly said...

cinta tak buta.

hati dan akal fikiran yg buta !

syuhaida abul said...

miss looly

yup i agree with u.....

Irs ♥ said...

cinta x buta.tp kite yg membutakn cinta tu :)

syuhaida abul said...

yeah cinta xde mate utk dibutakan....................