spe kelik blanje cekedi$

23 February 2010

Makin hari makin tak keruan macam ikan haruan kena steam


sedap ke ikan haruan masak steam?aku selalu denga org cakap kal0 lps bersalin kena byk mkn ikan haruan....tapi kenapa????...ade aku kesah....nnt time aku bersalin aku xm0 mkn ikan haruan tapi aku nak ayam panggang...s0 get ready my future husband...ceit gatal k0..muka sememeh lg nk cakap pasal kawen..biasa nie...


cakap pasal kawen nie aku teringat satu cerita pasal pijah lari ikut abg j0 blk lombok...alolo...kisah nie mmg tgh h0t kat paper skang nie...aisyh ape la jamu yg abg j0 da bg kt ko pijah smpi ko xley lpe mamat keje angkat batu 2...tu la org cakap cinta nie buta tp bg aku korang yg buta tp pandai nk salahkan cakap cinta yg buta..ceit la korang...aisyh asal ckp pasal cinta2 nie..geli okay..blm mase nye lg...


cakap pasal mase nie tibe2 je aku rase mase nie bejalan dgn lajunye..nie bkn bejalan lg dah nie da b'lari da...aku rase aku baru je lepas kelua dari dewan spm dgn gumbira nya sbb aku da abes jwb semua paper...kematu b0bt0t okay duduk dalam dewan tu...satu paper da la bantai sampai duajamsetengah....sape tahan o00....tp tbe2 je hari nie aku dapat mesej dari kawan busuk aku pasal result spm kelua 16/3 neyh....serius ot0matik jantung aku bedeba xm0 benti..mula la semua bnd aku buat x menjadi....


http://emo.huhiho.com

tgk nk berdiri p0n xbley..abes r lps nie kne pki wheelchair amek result


http://emo.huhiho.com
tbe2 je aku rase nk tepekik telolong...diam r jiran sebelah nk karaoke


tbe2 je rase menyesal kenapa dulu mase cegu m'aja aku s0n0k bekeruh....mase org sebuk buat eksperimen aku bkk kedai k0pi kt blkg....time2 org laen sebuk study aku seb0k nk beg0sip...ambek k0..2 la padah nye...

http://emo.huhiho.com

tbe2 je rase rajin nk study....kl0 b0ley nk sit blk paper2 yg aku rase aku buat mcm hampeh..

http://emo.huhiho.com

nak maen teng teng ngan jiran sebelah p0n da xd m0od


tp camne aku t0nggeng tebalik p0n masenye ttp akan sampai jugak...s0 nk x nak get ready je la....m0ga2 berjaya la aku dan sahabat2 busuk ku....

http://emo.huhiho.com
best of luck 2 me and my busuk's fren



tok kawan2 busuk ku aku taw korang p0n mengalami sindr0m yg same..so korang jgn ris0 knp muka korang betepek2 jerawat walaupun korang x sentuh p0n rempeyek nenek korang yg penuh dgn kacang b0tak 2...2 nmenye korang sedang mengalami sindr0m gatal nk bekawen...apakah..xd kne mengena lgsg...ade aku kesa..ahaaaa



apa2 p0n sindr0m yg korang alami~


aku nak ucap g0od luck n dtg la mengambil result spm dgn muke penuh kompidennye m'alahkan barack obama.......


http://emo.huhiho.com
p/s: datang amek result pki baju okay jgn bugil2 mcm budak gem0k kt atas nie......

2 comments:

atikah ara said...

lawak lah weh..mcm gaye hanis zalikha tulis sikit2..hehe

syuhaida abul said...

what mcm hanis zalikha..ahaa...aisyh mcm langit dgn b0mi okay...tp k0men ko m'bina badan dan smgt aku utk trus menulis..ha3