spe kelik blanje cekedi$

04 March 2010

Dulu aku selalu KAGUM bila tgk org.....

dulu mase kecik2 aku xtaw kenape org panggil aku P0t Pet..ade org cakap sbb mulut ako0 neyh st0k macam b0nt0t ayam yg skali kl0 dapat becakap xm0 benti dah...tp bila besa org pggil aku gades baek sbb ak0o neyh pemalu...wakaka...mcm hampeh ko perasan...tp dari kecik smpi skarang aku kagum dgn macam2 org tp aku rase xde sape nak kagum dgn ak0o...ceit*buat ape kagum dgn k0 okay!!!!..


dlu mase kecik2 aku x penah igt hari jadi aku bile...sbb kat skola cegu xpena ajar..sbb mak aku pesan igt ape yg cegu ajar kat skola sbb bnd tu semua beguna..s0 aku pikir buat ape aku igt ari jadi bkn beguna p0n...tp mase aku darjah 4 baru aku igt ari jadi aku ble sbb time tu kawan2 aku sume seb0k srh aku tulis biodata dalam buku love2 di0rang yg ade kunci bagai...klaka ble hengat..bru aku taw aku lahir bln 7...lembab k0 dajah 4 bru taw...ceit....

sbb aku bangga sgt dapat taw aku lahir bln 7 aku nak bg taw kat korang 7 bnd yg buat aku kagum x hengat dunia d0lu2.......


+pest+
mase kecik2 dulu aku KAGUM  gle bile tgk ayah aku bace paper syp2 xpayah nak eja2...ble aku try nak buat satu bnd p0n aku xtaw...mcm b0d0s je aku pandang paper tu syp2 konon nak tiru ayah aku...tp sekarang aku da x kagum da sbb aku p0n boley buat...wakaka...aku rase cam kagum je ble aku pandang je pkataan tu aku trus b0ley bace...b0d0 x...ha3


http://emo.huhiho.com


+sec0nd+
dulu aku nie pemalas nak hafal sifir...s0 aku mmg annoying gle r ble tgk cite siti sifir dalam cite AL0NG tuh..mcm nak riak2 ngan aku plak dye hafal sifir..mentang2 aku x hafal...s0 ble tgk classmate aku hafal sifir dua aku mmg KAGUM gle tahap sipot la...ble awal taun time nak beli pencil b0x aku slalu beli pencil b0x tin gamba d0raemon yg ade sifir kat bhagian dalam tu..ble mase math kompem pencil b0x aku tebukak...gle g0jes idea...tp bile cegu math aku tau tiap kali mase math mesti die simpan pencil b0x aku..time tu serius mmg macam b0d0 r rasenye...stat ari tu aku jadi kan siti sifir id0la aku walaup0n dye x tecal0n pon masuk id0la kecil...skarang aku da xkagum dgn k0 wahai classmate sbb ble buat math aku ade en calculat0r...keke..tp aku heran xde plak cegu math aku marah pki kalkulat0r....*sengal k0..nak heran ape...


+third+
bile tgk org naek basikal je aku naek heran + KAGUM.....lagi2 kl0 basikal r0da dua...serius mmg aku kagum..sbb aku rase naek basikal tu sgt susah...sbb aku naek basikal r0da empat p0n aku boley tejungkang masuk l0ngkang ape lagi kl0 roda dua...tp satu ari ble aku nak naek basekal aku tgk basikal aku tggal 3 r0da je...lg satu da tecab0t...mmg macam harem aku nanges srh ayah aku beli beskal baru..tapi dye x layan aku..tp sbb jeles tgk membe2 laen ptg2 round naek beskal aku bantai je naek beskal r0da tiga tu...lame2 baru aku seda yg roda ketiga tu da naek keatas x bepijak kat tanah lagi....wa selama nie aku bawak beskal pki dua r0da j la...kagum weh ...balik umah aku terus pinjam tukul besi ayah aku sbb nak cabut roda yg satu tu...g0jes kan cabut r0da pki tukul besi...b0d0s...ha3


+forth+
mase aku tuiti0n time nak upsr aku slalu usya s0rang budak laki neyh...bukan sbb aku gatal tp sbb dye tu blurr sgt...k0rang byg kan la menambah p0n xtaw lagi..mcm mne nak upsr..al0l0...aku mmg KAGUM abes ngan cegu tuiti0n aku sbb sggup aja budak blurr mcm nie...sampai skarang aku kagum okay dgn teacher ak0o neyh...dye slalu puji2 aku dpn budak laen...'look like her,she speaks english here but y0u doesn't want t0 try'...al0l0 kembang semangkuk aku...stat ari tu sume bdk2 laen tnye aku ble di0rang nak speaking ngan teacher...ceit tekulat2 aku weh..nyesal pulak kne puji....ekeke


http://emo.huhiho.com


+fifth+
mse aku stat ke alam dewasa aku slalu ngendap2 mak aku masak kat dap0r sbb aku nak taw sgt apsal nasi g0reng dye b0ley jadi kaler 0ren2..serius time tu aku mcm KAGUM gle sbb dye slalu suruh aku tlg blender bawang t0k jadi perencah nasi g0reng tu.....time tu aku tgk xde la bawang tu kaler oren2...mmg time kagum tahap al0l0 la...aku igt mak aku letak sunquick owh...tp ble aku da gedang gedabak nie bru aku tw rpe2 nye yg buat jd oren tu cili kering..naseb mse aku pest time nak masak aku tnye mak aku nak pki ape...kl0 aku b0d0 xnak betanya abes r nasi g0reng aku rase sunquick....mmg macam sengal punye prangai....


+sixth+
bnd yg aku KAGUM smpi skarang ya lah aizat af....bkn sbb dye b0ley nyanyi sesedap aku menyayi tp sebab dye b0leh tahan xmakan nasi 3 bulan weh..mne tahan den..al0l0....aku pena try jugak nak buat xmakan nasi sebulan..hampeh k0 aku tahan seminggu je weh...sbb banyak setan g0nd0l yg asut2 aku srh makan nasi..tu la nak tid0 aku xbace d0a..kan da kne asut...b0d0 ko saitan g0nd0l..


http://emo.huhiho.com


+heaven+ aka +seventh+
nak taw ape bnd terakhir yg aku KAGUM...ekeke...mase aku stat2 nak amek lesen dlu aku kne pegi kpp yg korang pegi jugak tu la...weh time rest tu aku mmg teruje +kagum tgk bdk2 neyh drive kat litar tu..naek bukit lagi r...mmg aku tabik spring teny0y0ng la....time aku mula d0a2 kat tuhan mnx2 dye x tamat kan nyawa aku kat tmpt blaja mandu neyh.....serius rse cam ssh gle nak bawak keta time tu..ble denga ade membe2 yg da lulus jpj lg la aku kagum tahap dewa...tp ari nie kekaguman k0o pada mereka mula pudar kerana aku juga b0ley drive seperti mereka...al0l0....riak weh..ha3..tgk saitan g0nd0l asut aku srh riak2....nak taw dlu aku slalu kutuk2 org bwk keta lembab mcm sip0t sedot lumpuh ...kl0 ayah aku tepaksa ikut keta kancil yg ade sticker sin chan pgg L tu lg la aku fedup....lambat seh...tp stat ari nie aku da xnak kutuk da sbb aku p0n drive lembab cam sip0t sedot lumpuh gak....ye la ble aku tkn myk cegu aku tkn brek kat kaki dia..al0l0..mcm mne nak speed owh...ha2....ble aku da ade keta sendri nnt abes r aku nak bawak lelaju s0 nnt org x kutuk aku mcm aku kutuk org...tp sape yg aku kutuk tu aku mnx amp0n bejuta2 amp0n...


http://emo.huhiho.com
weh aku mnx amp0n..len kali aku xkotok lg..al0l0


tadi ak0o tgk bite spm klua 11/3 neyh..aku mmg KAGUM r dekat manusia yg cakap spm klua 16/3 tuh


p/s : lepas nie aku nak kagum dkt nenek blkg umah aku sbb dye lg dlu test jpj dri ak0o..da lulus siap...k0 jgn nak riak2 dgn aku nenek....ekeke

8 comments:

fitri oh fitri said...

wei krengge, aku pon mls siot nk hfal sifir! haha





http://fitridzulkifli.blogspot.com

syuhaida abul said...

fitri oh fitri


give me 5...al0l0
tp skang aku da hafal da..ha3..mmg hampeh kl0 da tua x hafal sifir...

Irs ♥ said...

saya paling suka bab jpj tu,seriously,saya un sama cm awk.mse mule2 crmh uh mmg kagum gile r tgk bdk2 kt litar.tp ble kte da bley bt gk,mmg rse bese je.da xkagum da dgn dorg.cehh,jd riak jgk.dpt dr syue la ni.haha

Wanie-san said...

alololo..sweetnye die...byk bonde die kagum ek..kak wani lahir bulan 12..so..kne wat 12 perkara yg mengkagum la ye..hihi

syuhaida abul said...

irs

k0 da kne asut ngan setan g0ndol aku rase..ha3...

syuhaida abul said...

k.wanie-san

ha3...zaman kecik2 mmg kepala mcm sengal...ske ati...kl0 ikot um0 byk gle plak kne buat..ha3...

ザ-sylver-shooter said...

wow aizat leh tahan tak makan nasik 3 bulan..kagumkagumkagum

syuhaida abul said...

sylver shooter


yeah sgt kagum dgn itu mamat