spe kelik blanje cekedi$

02 March 2010

KISAH PALING SERAM-GENGBLOGGER.COM

peristiwa nie belaku mase aku f3 dekat 0stel skola aku....masuk peristiwa nie da 2 kali aku kena sejak aku sekolah kat sini..first time mase aku f1..tapi time f1 tu aku juz diganggu dgn bunyi2 je xnmpk pon bnd alah tu(antu) tp yg aku kne time f3 nie aku nampak ngan mata aku sendiri.......


mase nie aku rase da masuk p'tengahan tahun and mase tu mmg sume student yg nak amek pekse pmr n spm da stat pulun abes abesan...temasuk la aku...al0l0...tidak2....ha2...dan taun nie aku d tempatkan dkt satu d0rm sebelah t0ilet n depan tangga n yg plg x bez taun nie aku dapat katil atas....semenjak aku f3 nie aku da stat blaja stay up utk c0ver balik subjek2 yg aku belaja cam hampeh sbelum nie and anggaran setiap hari aku tid0 dalam area kol 1.30....


mase malam aku kena 2 macam biase la lepas prep dalam area k0l 12 baru aku balik d0rm sbb aku nie jenis suka lepak2 n study kat bilik study yg disediakan sbb kl0 study kat d0rm alamat teb0ngkang la jawabnye...s0 mase aku naek d0rm dlm area k0l  12 tu aku tgk bdk2 juni0r dom aku sume da td0 n ade dua tiga org seni0r yg still lg ngan omwerk dy0rang and selalunye di0rang la yg jadi peneman aku utk stay up....dan mase malam tu mcm biase aku saty up kat d0rm smpi pukul 1.30 n mase tu aku baru teseda yg bdk2 d0m aku sume da td0 temasuk la akk2 seni0r yg slalunye tid0 lambat n xtaw la malam tu asal di0rang tid0 awal sgt..mase aku teseda yg hanye aku je kat d0rm 2 still bejage mmg meremang r bulu r0ma...time 2 kawasan asrama t0ksah cite r sunyi sepi gle....


aku p0n ape lagi la mula la memanjat ktil d0uble decker ku untuk tid0 n utk pengetahuan korang katil aku nie teletak betul2 kat tepi tingkap..bahagian kepalanya s0 ble aku tid0 mmg kepala aku arah kt tingkap ....malam tu aku xtaw asal aku xb0ley tid0 walaupun time tu da pukul dua lbey rsenye...gelisah t0ksah cite la..mula la cite2 seram yg aku denga dri seni0r2 belega2 kat otak aku..mulut pulak d0k tekumat kamit bezikir sbb org cakap kl0 nak cpt tid0 kne bezikir....sambil mate tetutup tu mulut aku d0k tekumat kamit...



tbe2 mase d0k melayan rase takut aku macam ade denga org ketuk tigkap dorm aku....aku da mula cuak tapi aku xnak pandang tingkap tu s0 aku buat2 pura2 tid0...peluh menitik2 kat dahi aku..mase tu tuhan je la yg tau betapa takutnye aku....nak nangis 0o time tuh...bile aku x pandang tingkap tu k0rang tau ape jadi....bnd tu pggil2 name aku...lembut je bunyi...macam s0re p0mpuan....syueeee,syueeeeeee,syue,,,,...ade la tiga kali aku rase dye dok pggil2 name aku....w0a time tu air mate aku da stat mengalir..takut 0o..ye la time tu bru f3 xde pengalaman sgt ngan bnd2 mcm nie.....n mase tu aku dgn beraninye pandang la tingkap kat bahagian kepala aku tu sbb nak sedapkan ati may b ade org nak main2 kan aku...tp bile aku pandang seriau gle....ade bnd putih d0k berdiri kat tingkap aku....tekejut aku weh...time tu air mate t0ksah cite mmg da banjir abes...


dgn badan menggigil nye aku p0n buat2 tid0 walaupun aku still dapat rase yg bnd tu ade lg kat tingkap tu....alih2 sbb takut sgt aku turun dari katil aku n aku g tid0 ngan salah sorang seni0r aku..tp time malam tu mmg aku pelik xde sape p0n yg tejage walaupun aku rase aku nangis te'esak2 agak kuat..cam ala2 baby...ha2...

malam tu aku rase aku xtid0 langsung juz mate aku je tepejam sbb x berani nak bukak...n dalam area k0l 5 lbey aku denga da ade adek2 juni0r yg stat bgn n aku p0n ape lagi bgn r bkk mate n pegi cek kat tingkap yg ade bnd tu malam tadi sbb mne taw kot2 yg aku nmpak tu sebenanye baju skola yg org gantung kat situ k...saje nak sedapkan ati..tp mmg seriau gle bile aku cek kat tingkap tu xde satu kaen 0 baju pun yg tegantung....naseb mase tu da pagi n ade yg dah bgn s0 perasaan takut da mle bekurang.....


and peristiwa malam tu aku xpena cite kat sape2 walaupun ahli d0m aku sbb aku xm0 nnt ade pulak yg takut n lemah semangat sbb kl0 ade org lemah semangat bnd tu lg suke lg2 kalau budak p0mpuan...aku rase juz ade dua tiga org je membe aku yg taw pasal nie n dy0rang pon xde nak kec0h2 sbb biase la kan budak asrama selalu kena bnd2 mcm nie....dan stat daripada malam es0knye aku x stay up lelame dah..k0l 1 pagi aku da naek katil.....seriau weh ble pikir balik...tapi tu satu pengalaman aku kat skola tu....and sekarang aku p0n da tggal kan skola tu....



sebenaya aku xm0 cite p0n bnd nie kat sesape tapi sbb nmpak gengblogger buat c0ntest rase cam beminat...s0 cte nie mmg eksklusif sbb xramai lagi yg tau terutamanye dak2 skola aku......


p/s: bnd2 mcm nie suka kacau org yg x jage s0lat n selalu buat bnd2 lagha.....n kl0 org islam bace la quran setiap hari walau sesibuk mne p0n korang hatta sehelai muka surat p0n jadi la sbb ayat2 al quran nie b0ley d jadikan pendinding n menunujukkan kita x penah lupa dekat yang maha esa...ALLAH...

20 comments:

Irs ♥ said...

ish.mmg seriau abesla.seram ble bce

syuhaida abul said...

irs

bnd nie buat aku jadi lbey tabah dan berani...ahaaa...al0l0

Lekir said...

ye ke dia kaco org yang tak jaga solat??

rasanya syaitan ni kacao org yang nak buat baik jer... yang dah spesis sama mcm mereka, dia tak kaco. Geng. Tak caya kau pergi tanya penagih daha kat lorong, bawah jambatan, rumah kosong... relaksss je

_aLiaHwaFa_ said...

seram kemain cter ko nih syue?
dom apekah itu?hijjaz or abwa'?

atikah ara said...

serius takut. sambil bace aku cube skip2 part seram.haha.

syuhaida abul said...

lekir


berdasarkan pengalaman aku kat skola cam 2 la...most budak2 yg kne kac0 neyh agak s0sial n xjage s0lat sgt..tp knp aku kne..sbb aku nie xd la baek sgt....tp s0lat aku still jage...

syuhaida abul said...

chepa

d0m hijaz chepa....

syuhaida abul said...

atikah ara


part mne yg k0 skip tu ara...ha3...

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

seram :-s

syuhaida abul said...

SN0W ANGEL

al0l0..he2..pengalaman2...

atikah ara said...

part ko pndang tingkap nk tgk ade ape. sbb aku tau mesti ko nmpk benda kan..haha

syuhaida abul said...

atikah ara

owh..eh btw ko nie spe erk...da lme cari tp still xtw sape????

thanx sbb sudi sggah bl0g capuk k0o nie...ha2

atikah ara said...

sampai hati x kenal rupenye. atikah rahman lah..hahaha

LiEyaVaNiLLa said...

wahhh seram seyh huhuuu

syuhaida abul said...

atikah

amp0n2 ya ampon...ha3....

syuhaida abul said...

lieyavanilla


eh aku suke gle eskem vanilla...ekeke
pengalaman mengajar k0o erti berani...al0l0

DJF CloSet said...

salam ziarah..
jalan2 baca cerita seram

syuhaida abul said...

DJF Closet


meh2 singgah..t0ksah memalu..

Misz_zana'85 said...

Seram sgt..huhu..siap pggil nama tu..gudluck ok :)) huhuh~

syuhaida abul said...

misz zana

thanx ya