spe kelik blanje cekedi$

07 April 2010

kalau hari2 macam nie b0ley rabak kepala aku~

taip...
taip.....
taip.....
delete...............

ape kejedahnye kalau macam nie.....
time tgh d0k x mengadap lapt0p time tu la idea d0k dtg mencurah2...sampai b0ley p0st 15 entri skali...hamek k0...

tp yg ak0o peliknye bila baru jer tekan new p0st semua idea aku ilang....aku x tau la k0t2 ade saitan g0nd0l yg pakat2 jeles ngan aku...sbb dye x b0ley nak buat bel0g...kl0 gitu la mmg aku p jmp ustaz harun din srh dye halau menatang2 neyh...


tp bile aku pikir p0sitif may b allah saje jer nak buat begitu bia aku x leka...ye la k0rang bayang kan satu entri makan mase setengah jam buat 0rg yg 0tak pusing2 cam aku neyh...kl0 org cam cik epal tue t0ksah cite la..satu entri hantam skali 30 saat jer....heh2...s0 kl0 satu entri stgh jam, kl0 15 entri mau nye sampai stgh hari...x ke lagha tue...kang nak s0lat p0n tekejar2...


s0 aku da decide skang nie aku akan menulis meraban bile ade idea terbaek sajer...yg penting aku nak bel0g aku nie nampak beilmiah sket...xde la 0rg nak habak..."bel0g macam nie p0n ade ke"....





p/s : yang penting nak buat sesuatu nawaitu kena baik....kl0 setakat nak srh org masuk bel0g k0 klik2 en nuffy tapi c0ntent bel0g k0 macam harem xde pekdah baik x payah...

4 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

ngee.... kepuasa membelog dengan msg nak di sampaikan tuh yang penting weh. life sharing bla2 dari dok idea mengutuk orang dok? :) x pe.selow2.lame2 nanti 1 entry u tulis skali pejam je!

kodok hijau the ghost writer said...

kodok pon dah nak jadi bangkai menulis blog. kadangkala buntu gila.

dan kodok pon dah gila..
kodok dah gila tolonggggggggggggg

syuhaida abul said...

k0d0k

ha3...bahaye neyh k0d0k da gila...

TTT said...

kenggeeee