spe kelik blanje cekedi$

09 April 2010

Bl0g kengge wajib ade dalam bl0g list BEN ASHAARI kerana.....................



kenapa bel0g saye wajib ade dalam bel0g list encik ben di atas...



utk pengetahuan anda en ben di atas nie dengan baik hati dan s0pan santunnya nak bagi peluang kat newbie2 sekalian men0mpang glemer di bel0g beliau..he2...baby2 bl0ger yg terpilih en ben akan list kan dekat bel0g beliau....wahhh...menarik neyh....mari kita para baby2 bl0ger sekalian menc0ba naseb...keke


~kenapa kengge perlu ada dalam list terseb0t
*saya baby lagi dalam dunia merepek meraban neyh...gigi p0n xde lagi s0 sgt memerlukan tunjuk ajar dari bl0gger2 0tai sekalian....
*supaya bile saye hupdate bel0g batu saye pengunjung2 bel0g en ben yang beriban2 itu b0ley berkunjung ke bel0g saye sambil menikmati 0ld t0wn white k0pi..ip0h mali ma....


~tahap update sehari
*saye jujur yg saye tidak hupdate bel0g setiap minit , jam dan hari....
*jika saye ade cerita menarik yg deb0m sahaje saye akan menulis...saye tidak hupdate bel0g saye hanya utk cakap "tadi titew p makan kepsi" sbb ianya sangat c0mm0n..kepsi je k0t..ceh...ha3
*saye hanya akan menulis bila saye rase cerita itu menarik utk di k0ngsi bersama...kelik sini
*tapi memandangkan en ben kate hari2 perlu hupdate jadi saye akan berusaha utk meng0rek cerita2 menarik..dari mak cik2 yg kuat beg0sip mungkin...heh


~kenapa nak bebel0g
 *sbb hanis zalikha paksa saye buat bel0g...puhh tip0o....
*nak melatih 0tak saye yg suda lame becuti supaya bekeja...kalau x nnt akan karat mungkin...jadi saye tidak mahu ia karat...kalau suda karat kena tukar baru tp saye masih bel0m jumpa lg kedai "menjual 0tak"...menjual 0tak-0tak selalu jumpa...jadi s0luti0n di sini p0lish la ia sebel0m bekarat...jika X ha tangg0ng sendiri...kekek
*mencari kenalan j0d0h baru...bek0ngsi cerita...bek0ngsi idea....bl0ger2 sekalian mmg ser0n0k di buat kawan...idea merepek mereka buat hid0p saye bling2...wahhh...u've made my day...
*bila tua tidak perlu susah payah buang air liur becerita pasal sejarah melayu hidup pada cucu dan cicit2...haih...hanya berkata pada mereka p bukak bel0g nenek bace....nenek siap...ahahhaha


~mane dapat tahu pasal bel0g en ben
*en ben jiran saya...selalu nampak beliau bebl0gging sambil menyiram bunga....0kay tip0o...
*tahu bel0g en ben dari gengbl0gger....
*dan jugak terbuka bel0g beliau semasa bl0gwalking lalu rase terus tertambat hati dan serta merta m'hantar r0mb0ngan meminang kucing beliau memp0ll0w beliau....
.
.
.
.
.
.
.
jadi en ben badan ketaq2....
agak2 b0ley X saye men0mpang sekaki dua di bel0g anda   

5 comments:

Una's said...

hak3... sengal la syu!!

syuhaida abul said...

saye mane ade sengal..awak mungkin ye...ahahhahah

kodok hijau the ghost writer said...

hanis zalikha gadisku hahahha

syuhaida abul said...

k0d0k taste tinggi menggunung...ahahhh

una said...

ceh... siap sok ak kejekan!!