spe kelik blanje cekedi$

09 April 2010

t0l0ng h0rmat sikit...

aku tau aku xde lah sebaik mane...sealim mane...tapi masih punya pikiran yg waras dan masih ade iman di dada...masih mengucap lima kali sehari....s0 bila ada org seperti rafiqin tue mmg buat jiwa aku sentap...0kayh lupa kan pasal2 kanak2 x matang ini...mungkin dia teringin utk pemes lalu m0h0n mas0k bintang RTM tapi dit0lak mentah2 sbb bel0m akil baligh mungkin lalu ambil jalan highway utk jadi pemes...jadi biar kan beliau dgn angan2 k0s0ng beliau...



tapi hari ni sekali lagi se0rang manusia buat jiwa aku sentap....tiba2 aku rase dunia nie bakal berakhir mungkin...serius seram bila dipikirkan...aku dapat satu mesej di fb yg suruh aku menjeng0k2 page ini....

http://www.facebook.com/group.php?gid=270921459008#!/group.php?v=wall&gid=270921459008

 k0rang jeng0k la....kemudian renung2 kan...

aku x tau la admin page ini beagama ape....islam mungkin...kristian mungkin..budha mungkin...tapi yg pasti aku mmg x tau beliau beagama ape..jika beliau islam..aku d0akan m0ga allah beri hidayah pada nya...jika beliau bukan islam ...h0rmat lah pada agama org laen....kita saling h0rmat m'hormati...ha tgk aku da bagi nilai2 murni siap...jadi x perlu lah anda nak buat page sebegini....aku sedih bila islam dipermain2 kan macam ni...



p/s : mari kita muhasabah diri...dekat kan diri pada allah adalah jalan terbaik...aku sedih bila begini..agama ku dipermain2 kan...

 

6 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

owh da tgk semalam.x de keje betol dorg neyh T_T

adamfaiz said...

memang tak bertanggungjawab dan pengecut admin tu.. Takbir!

Sendra said...

akhir zaman,memang banyak benda2 macam ni.nak sesatkan kitatengokdengan join group tu je dah buat kita tak percaya pada rasullullah.nauzubilla minzalik..

syuhaida abul said...

sgt seram bila pikir...aisyh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ya Allah.

Kau ampuni d0sa2 mereka :(

kodok hijau the ghost writer said...

sbb tu kodok tak suka FB.