spe kelik blanje cekedi$

20 May 2010

cenfos uia pj here i c0me~(",)

 es0k akan berakhir lah cuti syurga 5 bulan ku...starting fr0m t0m0rr0w i'll 0pen new b0oks and i t0ught my life will get stuck with class n b0oks again...n0 m0re 24 h0urs faceb0oking n n0 m0re 100 bl0gwalkings..ngeee~


sepanjang 5 bulan nie p0n aku x tau lah ntah ape jase yang aku dah buat...yang aku tau was fully ac0mplishe was my license..h0yeah..tp sumpah sampai sekarang baru sekali aku dapat can drive kereta ayah aku...tu p0n naseb aku x lentung p0k0k...ni lah akibatnye beli lesen terbang...ha2..0kay tipu..sehari 0kay aku beratur tunggu nak test drive...


h0pe s0 es0k akan dapat r0omate yang happening...bilik yang selesa dan h0stel yang ser0n0k~....he~..n starting fr0m t0m0r0w i'll facing 0rentati0n week that i think was the m0st hectic n pathetic week f0r the freshie..harap seni0r2 ku baek2 orangnye...cewah...

lepas ini tiada lagi bangun pagi bila matahari sudah tegak,tid0 bila ayam dah stat bek0k0k,dan bermalas malasan the wh0le day...selamat tinggal all da l0vely m0ment...memang dulu mase mule2 stat cuti sumpah rase b0san dan memang x saba2 lah k0n0n2 nye nak pegang title student c0llege..tapi bile dah nak mendafta rase cam alahai awat lah awal sangat nak kena dafta....tapi kenapa aku mesti dafta awal lagi dari orang laen...*maseh x puas hati*...heh


mungkin selama 5 bulan nie aku bl0gging bnd2 yg ntah ape2 sebab memang x ade cerita bez p0n nak di tulis sebab memang life aku sepanjang lima bulan neyh same je rutinnye...kal0 aku cerita hari2 aku bangun tid0 terus 0n lapt0p terus 0n faceb0ok terus merayap wall 0rang laen dan kal0 dekat faceb0ok semua manusia sedang b0san aku akan merayap dekat bel0g2 pulak<---sumpah bel0g aku akan menjadi the m0re w0rst n b0red bl0g 0n da earth..dah la da memang b0san...sebab tue duet nuffnang aku nak naek satu sen p0n macam haram payahnyer.....ha2


0kaylah beb0i semua dan pada semua bakal2 rakan baruku selamat bejumpe es0k....


cenf0s uia pj.............here i c0me...



p/s:selamat tinggal bel0g............lepas ini k0 jage diri baek2..aku dah xde banyak mase nak bagi kau makan lepas nie...s0 pandai2 lah kau bedikari....

6 comments:

shafiq said...

saya dari cenfos pj gak.. baru je habis foundation engineering 2 tahun kat situ.. jangan risau, dekat situ best..huhu..



My latest entry : 10 Perkara Anda Perlu Tahu Tentang Chelsea Musim 09/10 Ini

nananaDya said...

amik asasi ke kt uia?

kengge said...

shafiq:yup..0wh same k0s lah kite...ha2..


nananadya:yup....

~ Ann ~ said...

ii ii ii ii... alaaaaaaaaaa... windu la nanti..ouh, orentasi is worst tp tp best lak bila ingat balik... eheheh :))

kengge said...

ann:hu2..babai my cek semot..sgt teruje mahu tggu minggu 0rentasi...

kodok hijau the ghost writer said...

dekat situ ada momok.. jaga jagalah malam dia kacaw awak