spe kelik blanje cekedi$

19 May 2010

tips untuk memutihkan kulit...tidak perlu lagi simplysiti untuk putih

0kayh memang diakui kulit yg putih b0ley menambah self c0nfidence dalam diri..tapi x semestinye jika kau hitam manis kau xde self c0nfidence ...aku hanye cakap jika kau putih self c0nfidnece k0 akan melambung2 tinggi....aku juga akui lelaki lebih cepat tetarik dengan perempuan berkulit putih...mungkin mahu jimat belanje jika sudah kawen sebab tidak perlu berbelanje lebih untuk krim pemutih...tapi aku rase tu x menjadi satu masalah memandang dat0 siti da lancarkan pr0d0uk simplysiti yg kite b0ley jmp2 di mane2 cawangan wats0n...harga p0n bepatutan..eh aku rase siti da b0ley bg aku k0misen neyh sebab t0l0ng p0m0te pr0duk dye...

http://emo.huhiho.com


tapi memandangkan eken0mi sekarang agak x stabil dan mungkin duit beli pr0duk simplysiti itu lebey baek simpan dalam akaun SSPN jadi aku nak bagi tips sikit dekat perempuan2 dekat luar tu yg mungkin nak putih tapi ek0n0mi x mengizinkan ....jadi ini dye tips...anda x perlu berbelanje lebih....





Tips-tips untuk memutikan wajah..hahaha..dijamin dalam masa 20 minit,pasti dh putih..Tak percaya??Cubalah!
Peringkat 1(proses pembersihan)
>Selepas bangun dr tidur,anda dikehendaki memukul-mukul wajah anda untuk mengeluarkan debu-debu yang melekat.Proses ini dilakukan selama beberapa minit.
Peringkat 2(Proses penyegaran)
>Kemudian anda dikehendaki menyegarkan wajah anda dengan wap air panas.Ia dilakuka sehingga wajah anda mengeluarkan peluh.
Peringkat 3(Proses pelembutan)
>Lapkan wajah anda dengan tuala 'good morning' yg telah direndam dengan agen pelembut(softener...kalo boleh gunala Daia..).Proses ini amat penting untuk mengekalkan kelembapan wajah anda.
Peringkat 4(proses pemutihan)
>Akhir sekali,ambik kapur kasut sekolah adik anda dan sapunkan dengan menggunakan berus yg sesuai ke muka anda.
Nah!Sekarang anda telah pun memilik wajah yang putih melepak dalam masa yang singkat.Tak payah tunggu sampai 4 minggu untuk melihat hasilnya.Hebat bukan?!!
Selamat Mencuba


http://emo.huhiho.com


0kayh bile sudah cube sila tinggalkan k0men anda...dan kal0 lebey rajinkan letakkan gamba anda sebel0m dan selepas mencuba tips ini~


tips nie aku dapat dari s0rang membe yang aku x tau dye amalkan ke x tips ini...ha2...




p/s: this tips was credit fr0m n0are

2 comments:

Drunbella Khoo said...

hahahaha.
:)
sengal di situ.

kengge said...

drunbella khoo:ye memang sgt sengal..tapi sape yg cuba mmg org plg sengal..hahahah