spe kelik blanje cekedi$

11 July 2010

happening ke???????

hari nie besamaan 28 rejab 11 julai 2010 aku nak citer sket lah*siket je* pasal life baru aku kat cfs uia pj neyh..fuh deb0 nak stat citer..


da nak dua bulan aku d0k sini baru nak st0li m0li..bz tid0 la katekan....0kayh2 fullst0p merepek..mari kite stat sekarang.


my first impressi0n when i step here was"ala x law0 nye bangunan".....serius x berape nak cantik kot..
tapi aku datang sini bukan nak menikmati pemandangan di waktu senja p0n kan s0 aku abaikan la bangunan kat sini yg x bape nak cantik neyh...tp kat sini special owh..lua nampak setinggan tapi dalam k0nd0..ha2
freezing gle aku blaja hari2...naseb 0tak x beku sekali.


life kat sini ser0n0k sebab;(jawab soalan anda dengan besungguh2)


*bilik aku ade dua orang jer ..sangat heaven..meja study, rak buku,almari baju sume aku k0nker...x perlu nak belanggar2 b0nt.. bile salin baju..sangat selesa la sng citer...

*geng sek0la lame aku sangat ramai kat sini...jadi feeling untuk h0mesick itu sangat kurang..lagi2 my last year  sleeping partner p0n mas0k sini...ser0n0k weh...jangan jeles ye ain izzati...keke

*sini duduk tengah bandar k0t...memang syi0k la kal0 ko kaki lepak2 kat mall...belambak weh kat sini..cakap je ko nak ape..mid,ts,sunway piramid,klcc,jaya 0ne..haih kat celah jari jer..tggal nak kua duit je la..

*saye dapat k0s yang saye nak jadi saye harus mel0mpat dan gembira sekarang ...jadi mesti belaja besungguh2 seperti budak nerd....

*kawan2 baru sangat sekepala...naseb x jmp yg dua kepala..kal0 x memang lari sakan la aku..

*makanan kat sini sangat sedap dan murah giler*yg murah itu satu pemb0h0ngan....





0kay da ngant0k...es0k sambung lagi kal0 rajen......




p/s:s0rry xde gamba nak upl0ad sebab aku pemalas nak tangkap gamba....nanti kal0 rajen aku curik la mane2 gamba membe aku letak kat sini

3 comments:

zida said...

syu, ko 2 orang je satu bilik????

kengge said...

ye la...aku ngan m0d jer....ha2...syi0k abes r...

kodok hijau the ghost writer said...

kaw nak study ke ke nak berjalan.. belajar rajin rajin. sebab matrik kejap jer. jangan nak malas malas k


nota tapak kaki: kodok rindu ngan konge awak sihat ker?