spe kelik blanje cekedi$

10 July 2010

pathetic life of me

disebabkan ramai yg tetanye2 kenapa bel0g neyh besawang n busuk gler macam bau rumah kene tinggal sep0l0ta0n meh sini aku cite sket......

aku saket per0t neyh....kasi summary je la yer..

*busy kend0ng buku sana sini pegi kelas tapi 0tak still igt katil tesayang dekat bilik..

*xde lappy dekat ostel...pitty me right but i'm grateful it's n0t there...if n0t..i'll study 24 h0urs with the faceb0ok  n0t noteb0ok

*xde wi-fi untuk student 1st year..apakah????s0 memang haram jadah la kal0 ade lapt0p tp wi-fi xde...kal0 h0bi aku mengarang 0 menulis n0vel ke seswai r...setakat pki m.word jer....tp lps neyh aku da jmp mcm mne care nak 0n9 tanpa perlu membela ber0k band....heh3...s0 lepas neyh xde la bel0g neyh bau macam rumah kena tggal jer.......

*0stel ade cc tapi intenet cc sangat laju macam siput yg patah kaki cuba nak bejalan...setengah jam aku dudk situ dua k0men fb je aku dapat balas...ape kejadahnye kalau begitu.....

*sebenanye alasan paling munasabah sebab aku ade saket M......so sila kasihan..



p/s:keje ku melambak...kepala ku pening..perut ku memulas...tu adelah tanda2 penyaket M bakal menyerang.......

4 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

penyakit M tu kemenda?

kengge said...

ha3...penyakit misteri weh....susah nak ubat....

Husna Hasmizi said...

hahahaha penyakit malas kowt... hahaha
sme la weh... bz weh.... pening2...

Cahaya Belahanku said...

penyakit M?
haha, teringat plak
mak ak ske cakap bnde tu kat aku
nway, sibuk2 pn jgn tensen yer
:) hihi, take care!