spe kelik blanje cekedi$

14 October 2010

ukur kasut dikaki sendiri~

h0i orang2 kampung
da 11 okayh
taget 10 dapat 11
okayh la tu kan
nak banding ngan australia memang x payah la
kita ukur baju kat badan sendiri je la yer
ko badan cam d0ttie
jangan perasan nak beli baju saiz lisa surihani
ada paham~



nengok lame2 comel jugak pompuan neyh
sape cakap x comel tuh??aku pukul kang....





0rang dari hari pest da semangat2 turun new delhi nak tengok komanwel,,aku hari last sukan komanwel baru semangat2 nak tepekik depan tibi nengok chong wei menang emas ke 11 mesia...b0d0 ayam sgguh..tapi okay la tu aku semangat jugak..korang had0..nan hado la..




p/s:da aku nak call air asia skang gak nak tempah tiket gi new delhi..nak gi neng0k penutup.....

7 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

entah .. tak tahu apa citer,,kenger pon bleh montel ker?

kengge said...

kodok2 lame x denga bite.....mane pegi neyh...nie kengge alap baru...heh2

ahmysof said...

hahaha jgn lupe, tempahkan utk aku skali, da alang2 tu :P

♥ciK-t0ge ♥ said...

hahaha.. dotty tuh mmg comel!

erkk nk gi new delhi ke???
jgn beli tiket pegi jek,,
kang xbalik pulaks..
hehehe

kodok hijau the ghost writer said...

i lap u to.. bzlah sayanggh..awak sibuk jugak kan .. so sihat ker? study macam mana?

kengge said...

ahmysof:okayh tadek hal...nnt kite pekena chapati 2gether2..hahha


cik t0ge reb0s:bes jugak stay sane dapat pekena chapati hari2..mau join???ha2

kengge said...

kodok:sihat jer...heh2..betambah2 sehat...study macam tu lah..kepala hampir2 nak botak..ha3..nie tengah besenang lenang sket neyh..cuti sem..tu yg rajen mengupdate..nnt masuk sem baru x tau la ape nak jd ngan blog neyh..hahha