spe kelik blanje cekedi$

14 March 2011

contest sape nak cuti~

teruja tak tgk tajuk lagi2 tok manusia2 yg da bekurun2 x dapat cuti manjang keje 0 belaja je d0plopatjam...


aku da x tahan da nie weyh dok betapa kat umah belenggang kangkung memberatkan b0nt0t...serius aku penat dan pedap...st0k muvie aku p0n da abes...aku ade lagi dua bulan stgh 0kay nak mengharungi hari2 getir...cewah ayat macam buat karangan k0msas time SPM...

dulu mase lagi seminggu nak cuti time aku tengah tet0nggeng2 ngadap buku nak exam sampai nak korek hidung pon x sempat sumpah aku x saba nak cuti nak begolek2 atas katil sampai lebam...laptop pon tepaksa aku kunci letak lam peti besi dalam loker...godaan weyh..x belaja aku kalo laptop depan mata...facebook lagi..movie lagi..drama korea lagi x tahan weyh....

korang jangan cakap aku pemalas x nak pegi keje..bukan salah aku okay..parents aku kate 'ala x yah keje ,dok umah mengemas,blaja masak nanti tiap2 bulan mak bg duit...what the!!....aku bukan harap sgt duet weyh...aku b0san..nak meninggal b0san da neh....tapi ape nak buat restu ibu bapa lebih penting,aku kan anak mithali dan solehah mesti lah kena denga cakap ibu bapa tersayang....




pathetic x idop aku
sape cakap cuti lame2 heaven

result pekse aku iAllah klua 17 mac neyh...kalo betol la khabar angin nie kan...doa je la yang mampu weyh..moga2 rumah flat 4 tingkat aku dapat...ceh berangan x suda...hape2 je la weyh..SPM pon da nk klua x lame lagi weyh...tok junior2 aku selamat bejaya..cuak kot nak tggu SPM klua..keh2 aku da lepas....



sape yang agak2 nak cuti tuh meh datang mintak kat aku...aku bagi separuh..yang penting bayar ah..ko pegi klinik mintak MC pandai lak bayar ratus2 kat aku nak free 0f charge..nan had0 la weyh..










p/s:weyh gi tengok secret garden weyh...sumpah bes..aku x tip0o..hyun bin n ha ji won belakon..ha ji won cute gilerrrrr........cite plg bes abad neyh...


3 comments:

Eqmal said...

wey 23hb ni kuar,,,doa bnyak2,,,hope lulus dgan cemerlang yerk,,,

mira said...

suh nina beli secret garden.haha.nnty ak nk pinjam mse bulan madu kat malaysia.=p

kengge said...

eqmal: x amk SPM la.....btw thanx la...keke

n0a:hah3...gi donl0d la mek...xyah beli..bazir