spe kelik blanje cekedi$

15 March 2011

drama trilogi cinta download

sape yg tgk trilogi cinta??tolong jawab cepat weyh sebelom aku makan sekor2.....citer nie sedap owh..aku bukan nak buyers sebab ade rosyam nor yg gagah begaya belakon so aku terus cakap citer neyh bes..owh tidak..memang bes okay...meh sini aku bagi sket pengetahuan am aku pasal citer nie kat mereka2 dan mereka yg xde idea langsung pasal ape yang aku cakap neyh......sape yang dah tau gi maple makan roti canai diam2...



citer neyh diadaptasi dari novel sharifah abu salem "tak seindah mimpi,tak semanis impian and tiada lagi mimpi"...3 novel sekali owh..sebab tu la kot name trilogi..ntah aku agak jer..keke..tiga2 novel neyh aku dah bace and seriusly terbaek kebab0m citer dia..sedap giler...and watak utama dalam citer neyh seharusnye la rosyam nor n faouziah gous....memang aku tabik kat rosyam nor sebab buat cerita neyh and semestinya aku kompiden citer kompem letup2....lagi2 sape yg dah bace novel neyh kompem teruja nak bace....owh maaf ini bukan sinopsis cerita,aku da menyimpang jauh....hah3




mase aku dapat tau ade citer neyh aku kat ostel so secara jelas nye aku da tetinggal banyak episod..walaupun ostel aku bertibi siap astro bagai yg asek doplopatjam bukak KBS world jer tapi aku neyh jenis manusia yg malas nak melayan kehendak napsu aku nak gi nengok tibi time citer neyh...aku jenis pesen manusia bile da dapat katil aku trus xley begerak...s0 anda kne paham....jadi masalahnye kat sini aku dah tetinggal banyak episod...warghhhhh...watak salmi dalam citer neyh da mati da p0n...and bile aku tanye sume srh tgk kat RTM on9..tp masalahnye buffering nye dah bape jam...nan had0 la weyh...cepat weyh sape tau mne nak donlod citer neyh....jangan la kedekut2......kita kan geng..sape bagi aku bagi dye cuti aku sikit...hahaha






p/s:aku pedap giler tgk norseha dalam citer neyh..rase cam nak masuk dalam tibi lepas tu cubit2 pipi dye...geram seyh..bukan geram sbb c0mel..tp sebab dye annoying giler....tolong lah

4 comments:

fashah84 said...

watak norseha sgt menjadi...mak mertua bg penampar kat tv sebab geram sgt kat norseha tu..hahaha..

kengge said...

fasha84:tau xper...serius menjadi giler watak dye....

JelinaJoli said...

gua baru try search kat yutiub. uhuk

kyra said...

setuju! watak seha sgt menjadi. aku rs sbb watak dia jd cter ni lbh menarik. dia lg pndai berlakon dr jinah.