spe kelik blanje cekedi$

09 May 2011

anak menangis???ape susah..hulur ipad sajer..kompem senyap

pesyen dolu2 punya quotes
"sayang anak tangan-tangan kan"
pesyen sekarang
"sayang anak bawak shopping dekat MACHINES la,,baru stylo"



umo tiga taon membaca pon x reti da ade enset
apa cerita...nak texting sape??
kalo takat nak kasi anak maen game
 beli psp lg bagus bai
jadahnye bagi enset
kang x memasal umo 7 taon da pandai mesej brader2..da pandai cakap i lap u,u lap me


aku bukan ape...nak kate jeles tu,ade sket la kan
mane x nye aku time umo2 camtu nset pon aku x kenal
apetah lagi la facebook twitter bagai neyh
tapi soal jeles bukan satu masalah sekarang neyh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sOALNYE
.
.
.
.
.
.

umo baru tiga taon da bagi pakai IPHONE
apa cerita neyh???marah la neyh kan 
sengaje buat aku jeles dengan budak yang x sepatutnyer



nampak x betape frustnye aku
ade gak yang tetelan pensel kang















p/s:aku pegi MACHINES jmp sorang pakcek tengah usha2 ipad ngan anak dye yg aku bajet umo 5 taon sambil cakap "boy nak yg mane"....what da~

3 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

tak boleh blah betol. boy nak yg mne? hey cakap macam tu sepatutnya dekat toys r us, baru la betol.

JelinaJoli said...

anak aku sebelum lahir aku dah bagi ipad2.. lahir je terus aku suap lambchop... belum lagi aku dah siap create akaun facebook./...

manusia rumit said...

jelina:lu mmg manusia dasyat...beruntung anak lu...tp hati2 mayb nnt anak lu akan obes sbb lahir2 lu da sumbat beribu2 kalori lam badan dye...keh3