spe kelik blanje cekedi$

08 May 2011

hang x belaja geografi ka??nampak beno nipunyer...





da lame aku perati menatang neyh
aku ingat aku yang rabun or
aku yang bengap sangat sampai tak tau kajang kat mane
tapi hello kajang tanah tumpah darah mak  aku time beranak aku okay

jadahnye kajang kat negeri sembilan
kajang kat SELANGOR bai
tu la hang mase cegu mengajar peta malaysia hang dok sebuk kunyah kacang
xpon sebuk tekan coki2 pakai pembaris
ingat aku x tau..
xpayah kelentong okay
.
.
.
.
.
SEBAB AKU PON BUAT






p/s:dolu2 time zaman2 sekola bawah meja aku wajib ade stok coki2....baru la cepat pikap bai sambil blaja bantai coki2

7 comments:

Budak Botak said...

he3, server tue dari negara luar. Kdg2 kita on9 dari tempat lain pon dia tunjuk Kula Lumpur. Tapi Kajang kat N9 melampau la, he3...

Entry terbaru -> Aya Tsukioka Cipta Baju Kreatif Nie Untuk Elak Perempuan Dirogol... (",)

fittiariri said...

xpernah plak nak perhati wedget nih.pasni kena tengok lah.

manusia rumit said...

budak botak:ye mmg melampau..marah pak cik samuri sate kajang..keh2


fitti:ye sile peratikan..

M Fizan said...

kajang kt semua negeri ada.hahahahahahaha

manusia rumit said...

m fizan:?????bia betol..

Ety Hanafiah said...

haha. dulu masa sekolah , sme laaa.
mesti ade stok coki2 time dalam kelas. koperasi kitorang memang terbaik,sentiasa mempunyai stok coki2 yg banyak untuk dijual.

haha. coki2. jumpa geng :)

manusia rumit said...

ety:yeh gimme pai