spe kelik blanje cekedi$

04 June 2011

i'm fourteen and i'm not VIRGIN~do i care

gila apa weyh baru ari tue aku bace ceghiter pasal belog adinda neyh tiba2 hari neyh aku bukak facebook siap ade fanpage bagai tok dia...

semua dok kecoh pasal budak umo 14 neyh...sana sini facebook twitter blog semua ceghiter pasal  die..sampai juliana evans si kekasih gelap zizan pon tekena tempias...hailoh2

apa nak jadi kat dunia sekarang pon aku xtau..risau aku dok baca belog budak neyh..tapi yelah kan sape aku nak dok sebok2 pasal hal dia...dia pon da buat entri semak neyh...dia kate korang semua dok menyemak pasal hal dia...keh2..

aku time umo patbelas neyh bedo2 lagi...muka sememeh jer..hari2 idop pegi sekolah tido dalam kelas time sejarah abes pukol 2 cabut balik asrama tebongkang atas katil..dua minggu sekali balik umah sampai umah qada tido sampai ahad...memang tade mase ah nak pegi bukit bintang pavillion bagai neyh....


wahai adek adinda silelah berubah selow2..tape2 kite kayuh pelan2...jangan x kayuh..kang hanyut susah ko dek 0ii...














p/s:aku pegi satu kedai buku ari tue...puas aku telek2 rak kat situ x jugak jumpa2..last2 aku da give up pegi jugak kaunter tanye akk kat situ  "kak DARA ade tak"...sekali akak tu jawab "akak anak da dua da dek"..binawe sgguh ko kak...



2 comments:

Misshy Innz said...

bebudak zaman sekarang ~~

manusia rumit said...

misshy:advance sgguh...cane lak 10 taun akan dtg..haih susa nak jangka